Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabij mnie......

zabije sie

Polecane posty

Gość zabij mnie......

chce to zrobic, psychika mi wysiada 2 najblizsze mi osoby nie nawidza siebie a ja nie potrafie wybrac. Jedna grozi mi ze cos sobie zrobi nie doslownie ale to pokazuje, druga wykancza mnie psychicznie bo che zebym zrobila cos z pierwsza mam dooooosyc!!! chce mi sie ryczec ale nie moge bo mnie sciska.

Gość BeznadziejnaOsobaMilcząca
a kim te osobą sa? najlepiej doprowadz do ich spotkania i niech sobie wszystko wyjasnią albo zagryzą i bedziesz mieć spokój

nie musisz wybierac, to jest twoje zycie i ty decydujesz co zrobic, ja odsunelabym sie od obojga, przynajmniej na jakis czas

Gość zabij mnie......
właśnie nie mog tymi osobami sa moja babcia i moj chlopak wszyscy mieszkamy razem, juz kiedys a nawet calkiem nie dawno o tym pisalam ale teraz sytuacja sie nasilila i to mnie przerasta. Kocham ich i nienawidze.

Gość zabij mnie......
nie potrafie wybrnac z tej sytuacji i zabic sie to dla mnie najlepsze co moge zrobic, by nie skrzywdzic ich i siebie. Myslalam zeby porozmawiac rowniez z psychologiem ale boje, sie ze powie tylko wszystko sie ulozy i na tym koniec. Ja naprawde nie wiem co robic, i pisze powaznie wiec prosze zeby nikt nie pisal podszywek lub innych tekstow z ktorymi spotkalam sie na innych topikach.

Gość BeznadziejnaOsobaMilcząca
idzcie do psychologa w trójke 🖐️ innego wyjsca nie ma

sytuacja rzeczywiscie jest skomplikowana. ale samobojstwo to zadne wyscie, a tylko bardzo, ale to bardzo ich tym skrzywdzisz, nawet bardziej nizbys sie od nich wyprowadzila. mysle, ze powinnas pomoc znalezc im jakis kompromis. zapewne to nie jest latwe i probowalas, ale trzeba probowac dalej. mysle, ze twoj chlopak powinien troche ustapic gdyz babci nalezy sie szcunek i to pewnie u niej mieszkacie. niestety, ale tylko rozmowa moze pomoc. powinnas tez poszukac pomocy psychologa, gdyz jest wam potrzebna pomoc dlugofalowa, a nie z forum.

Gość zabij mnie......
to jest moje mieszkanie babcie wzielam do siebie bo to moja babcia, i nie mialaby sie gdzie podziac. Moj chlopak juz wiele razy sie ponizyl, przepraszal za nic to trwa 4 lata, walczylam ,ale brakuje mi sil. Ja sie nie wyprowadze bo niby gdzie?? Na wynajecie mnie nie stac. A forum uznalam za dobre miejsce na moj problem, poniewaz nikt mnie nie widzi a zreszta wiem ze sa tu ludzie ktorzy moga doradzic.