Stroken 0 Napisano Lipiec 1, 2007 2kg w 2 tygodnie... i pozniej jeszcze 2kg ale to powoli razem 4kg w 2 miesiace, z czego bardzo bardzo sie ciesze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daea Napisano Lipiec 3, 2007 ponawiam...piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madchen 0 Napisano Lipiec 3, 2007 dawno dawno temu za siedmioma górami i lasami:D (no ale domagacie sie to macie) 15 kg w 2 miesiące. żałuje do dziś . a po roku waga zaczeła rosnąć a nawet przerastać starą:D . więc do roboty znów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szała Napisano Lipiec 6, 2007 nazyam sie andrzej mam 1.70 wzrostu ,waże 55kg odchudzam ise 4 dni i schudłem o pół kilo nic nie jem tylko pomaracze co 6 godzin i oczywiście jeżdże rowerem z 2 godziny gram w piłke 90 minut i to mi daje wielkie korzyści łoncze przyjemność z pożytecznym chcecie sie dowiedzieć wiecej czegoś i mojej diety piszcie na gg 404236 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m..... Napisano Lipiec 6, 2007 20kg w ciagu roku, anoreksja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m..... Napisano Lipiec 6, 2007 a zapomnialam, rekord, w moim wypadku, to kg na dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meggyn 0 Napisano Lipiec 7, 2007 od października 2006 do dzisiaj 41,2 kg. To nie żart, wcześniej było 99,5, dzisiaj 58,3.Dieta własnej koncepcji+ codziennie jazda na rowerze stacjonarnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miśka27 0 Napisano Lipiec 7, 2007 meggyn---> gratuluję, jesteś super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obesse Napisano Lipiec 8, 2007 meggyn, to tak jak ja prawie. W 8 miesiecy 42kg, tylko, ze ja czesciowo odzyskalam kg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ALEEE Napisano Lipiec 8, 2007 ja schudlam 14 kg w ciagu ostatnich wakacji.z 58 na 44 .wzrost 170. A pozniej leczylam sie na anoreksje.uwazajcie dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konkurssss Napisano Lipiec 8, 2007 a ja schudłam 12 kilogramów w ciagu miesiaca .na meridii czesc dotta stara kolezanko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sesesese Napisano Lipiec 8, 2007 10 miesięcy-28 kilo Z 88 na 60 Dieta to zupełne wykluczenie chleba, ziemniaków i słodyczy, 2 posiłki dziennie, bez kolacji oczywiście. I pewne zioła, które pomogły mi ograniczyć apetyt i chęc na słodycze. Nie przytłam ani deka, diete trzymam nadal choć dużo mniej restrykcyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupol Napisano Lipiec 15, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jambalaja Napisano Wrzesień 6, 2009 Ja schudlam od poczatku tego roku prawie 10kg. Bylo 70, jest 60,5. wzrost 164. uzywalam róznych sposobów, diety wlasnego autorstwa, hipnozy, konceptu ujemnych kalorii itp. Teraz jestem na kopenhaskiej, bo jade na wakacje niedlugo (normalnie to bym sobie z kopenhaska dala spokój). Zajelo mi to tyle czasu, bo nie przestrzegam niczego restrykcyjnie, chudne troche, potem jem normalnie, fast foody itp, potem znowu decyduje sie isc na diete i tak dalej. Moja bratowa, która ma spora nadwage (nie wiem ile wazy, bo nie chce nikomu powiedziec) kupila diete z vitalii i jak ja ostatnio widzialam to juz bylo 12 kg mniej. Jest bardzo zadowolona, mówi, ze je biale pieczywo, ziemniaki, wszysko w sumie, tylko w malych ilosciach (np musi odkrajac kawalek bulki, zeby nie przekraczala jakiejs tam dozwolonej wagi). Jej kolezanka z pracy tez kupila te diete i tez juz z 15 kilo schudla po jakichs 3 miesiacach. MOze i ja spróbuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2014 za nim wezmiesz sie za odchudzanie polecam bloga http://briiiibeautyy.tumblr.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach