Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan ałt

Jaki samochod jest obciachem dla faceta?

Polecane posty

Gość co się dzieje
maluch :)

Gość śmiesznie Wyglądają
Śmiesznie Wyglądają faceci w Matizach i Tico :) Ale bajbardziej obciachowe sa zimne łokcie w starych BMW i Audi

Ford Ka Streetka, Toyota Aygo, Yaris, VW Beetle, Audi TT,..

Na wioskach to co drugi lovelas jeździ starą BMką albo Vectrą Ciemne szyby głośna muza i dziewczyny mają mokre futra :)

Gość forda ka peugeoty cc
nissan micra nowy, suzuki vitara, mini morris, smark - wszytskie te samochowy sa obciachowe ogólnie, ale dla facetów szczególnie. one są dla takich "plastikowych" ludzi :P

Gość a ja mysle ze
ze samochod jak samochod. byle jezdzil. obciachowi bywaja kierowcy.

Gość samochody też
bywają obciachowe Matizy, Lanosy, Tico, stare Ople, BMy, Calibry i jeszcze pare innych złomów na kółkach

Obciachem jest jakieś stare auto z przyciemnionymi szybami, plus spojler taki wielki, że można na nim pranie suszyć. Spojlery mają techniczne uzasadnienie przy prędkościach powyżej ok 140, ale nie jak ktoś jedzie 50 przez wioski:-P Poza tym niektórym samochodom spojler nie pasuje. Obciachem jest staaary golf 3, czarny, z naklejkami płomieni po bokach i jakimiś pseudosportowymi napisami, plus rura wydechowa średnicy 12 cm. To tyle, jestem baba, na autach się nie znam:-D

Gość groszek pachnacy
hłe hłe a co sądzicie o renault twingo??:D

Gość smart pierwsze miejsce

zdecydowanie auto które tylko udaje sportowe, tj. Opel TIGRA.... osobiście lubie Ople, ale ten model to totalny niewypał...

Gość rzeczywistość imienia mućki
zasadniczo się z Laurą zgadzam natomiast co do Audi TT o którym stic napisał, że obciachowy aż mną coś szarpnęło! jest to auto piękne, bardzo rzadki przykład wyjątkowej harmonii nawiązuje do wyścigówek z lat 30, 40 i 50 mało się chyba na tym znasz oczywiście może Ci się nie podobać ale ja interesuję się motoryzacją od dziecka i nie patrzę na samochód tylko jako na jakiś tam jeżdzący kształt, patrzę jak na dzieło sztuki uzytkowej, wiem do czego nawiązywali projektanci, jaki to miało senst w historii samochodu i tak dalej...

dla mnie w złym guście sa wszelkie pseudoterenówki

Tez tak uwazam, co to za samochód sportowy z silnikiem 1,4, bo takie są w Tigrach Obciachowe tez jest tuningowanie starych rzęchów Ładowanie 15 tys w samochód wart 10 tyś jest głupotą, a takie choinki wcale na drodze ładnie nie wygladają.

Tigra to jest prawie to samo co Corsa, tylko ma inny kształt:) Małe, niskie, niewygodne, z ambicjami do wyścigówki:) Do listy obciachów dopisałabym jeszcze mocne halogeny w kosmicznym kolorze, które mnie przerażają zawsze jak kogoś takiego mijam, ja się tego boję:-P Breloczek np BMW - przy kluczykach do Golfa3.

Gość poszukiwaczka pracy
albo smiesznie stuningowane hehehe maluch tico smieszne no chyba ze dla starego dziada... dla mnie przypal bylo by jezdzic tez z chlopakiem ktory se kupil stare BMW i robi sie na cwaniaka z mafii....

punto..ale to nie tylko dla faceta. i każde z tuningiem chyba... te spojlery,podświetlenia..śmieszą mnie :) Stare golfy i bmw.. każdy chyba wie o które chodzi :) ale też.. to zależy od kierowców i ich stylu.Jeśi za kierownicą siedzi jakiś normalny człowiek,to ok... Śmieszne to jest tylkow przypadku \"macho\"...oj,no wiecie o co mi chodzi :) skupić się nie mogę bo od dwóch godzin u sąsiadów Kayah na cały regulator,w kółko chyba cztery piosenki... I zaczynam się irytować.Bo słyszę głównie wycie :|

Gość BMW zdecydowanie
od razu kojarzy mi się z grubym karkiem na sterydach- pustak albo przestępca. i jeszcze wszyskie kosmodromy.... czyli przesadny tuning optyczny- wielkie rury wydechowe, spojlery, ciemne szyby i niebieskie podświetlenia....też mi się z tym kojarzą

Gość dacia logan czy renault talia
czy fiat siena.... brzydkie najtańsze modele....kojarzą mi się znów z takimi niezaradnymi zyciowmo, nieudacznikami....

rzeczywistość imienia mućki -> Dla passiv geya na pewno - w topiku jest faceta. To auto nigdy nie było robione pod faceta - same Audi to potwierdziło. Ktoś tam wsadził nawet do niego dwa silniki aby uczynić je męskim ale i tak mu to nie pomogło - auto jak na Audi kiepskie - do designu nic nie mam ale raczej nie widac aby z lubością jeździli nim faceci. Na pewno to nie Camaro ;)

ale takie nowe,wielkie bmw to bym mogła mieć... :/jako któreś tam z rzędu :/ za duże mam wymagania :)

Mysle,ze faceci zle wygladaja w malych autach takich jak ;Punto,czy Corsa itp. Mnie podobaja sie duze samochody,marzy mi sie stare Camaro lub Mustang .:-));-))

no to widocznie mamy inne skojarzenia amerykańske auta typu mustang piękne to i ma urok ale dobre tylko na prostej w ciasnych zakrętach raczej coś małego choćby stare mini :)

Gość misiupysiu
nie moge tego czytac :" ... brzydkie najtańsze modele....kojarzą mi się znów z takimi niezaradnymi zyciowmo, nieudacznikami...." ciesz sie że tobie się poszczęściło i masz kasiastych rodziców, którzy ci pomogli na starcie, itp. W ogóle nie rozmumiem czemu ociach?? auto to auto , jest do jeżdzenia , nie szpanowania, to tylko faceci patrzą na to w tych kategoriach. No tak - przedłużenie penisa...Sama jeżdze starym citroenem i bardzo sobie go chwalę i mam was wszystkich w dupie