Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsfsdfsfsdffssf

czemu te pielegniarki sa takie tepe...

Polecane posty

Gość fdfsfsdfsfsdffssf

4 razy kaczka zapraszala, 4 razy odmowily... i czy im zalezy na podwyzkach... musza koniecznie postaic na swoim... w imie czego pytam :(

Gość a dlaczego
czemu premier nie podaje się od dymisji skoro prez tydzień nie umie sobie poradzić z tym problemem? pytam się

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
co ty gadasz... prosi 4 razy bo chce rozmow, chce to rozwiazac wlasnie a te tepoty sie nie zgadzaja juz dawno bylo by po konflikcie gdyby nie one... siedza w kancelarii i jeszcze gadaja ze jedzenie malo roznorodne...

Gość a dlaczego
a skąd Ty wiesz co one gadają ? Byłaś, widziałaś? O ile ja dobrze słysze to od 2 dni je prokuratorem straszy kartofel jeden. Niech ruszy tą swoją dupę i do nich wyjdzie, od tego on kurwa jest !!!

Gość trrthyrthrth
kaczor nie rozumie uich sytuacji.. on dostaje kilkadzisiat tysiecy miesiecznie a jak narazie gowno zrobil... one myja dupy , opierdalaja cala robote za lekarzy charuja jak woly za marne 600 zł.... moja siostra jest pielegniarka i wiem ze ona tez juz ma dosc... ma jednak 2 dzieci wiec nie strajkuje zeby roboty nie stracic bo kaczorom nie wiadomo co odwali.... tyle czasu minelo a w kraju jest jeszcze gorzej... moze oni sa zbyt tepi zeby zrouzmiec ze juz wszyscy maja ich dosc i zemogliby odejsc z tego rzadu bo tylko sie osmieszaja

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
tak slyszalam :) i dobrze robi one naruszaja prawo :) poza tym on musi byc twardy... co to za roznica gdzie sie spotkaja? czemu nie chca wyjsc mu na przeciw ? czemu sie nie zgodzą? one chyba w ogole nie chca sie dogadac, one chca tylko wywolac niepokój spoleczny -tylko po co ? czy to kaczki sa winne za taki stan rzeczy - NIE! to kwasniewskiego wina i jego poprzednikow...

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
te pielegniarki to mieso armatnie lekarzy... jak to gorzej a czy oni nie dali im 30% podwyzki :o

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
jakby im zalezalo na podwyzkach to przepraszam nie srały by sie i poszly dzis na spotkanie...

Gość trrthyrthrth
łamia prawo?? człowieku wez pierwsza lepsza ksiazke o demokracji..... demokracja daje prawo do sprzeciwu i do demontracji i do strajkow.... poczytaj cos bo widze ze nie masz pojecia o niczym.... to jest zycie... a w tym kraju pozostaje tylko ciagla walka.... najwidoczniej jeszcze jestes dzieckiem i nie potrafisz tego zrozumiec a jak nie potrafisz to nie wypowiadaj sie na ten temat

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
to Ty jestes chyba dzieckiem... czlowiek wychodzi z propozycjami a idiotki ciagle na nie... ciekawe jakby ci sie ktos do domu wpierdolil i siedzial na sile i dyktowal Ci co masz robic... mialyby do tego prawo te osoby-watpie :P

pielęgniraki łamią prawo 1. Zajmują nielegalnie pas zieleni 2. Blokują drogi poprzez przechodzenie w nielegalnym miejscu przez co stwarzają zagrożenie bezpieczeństwa ruchu 3. Narażają inna ludność bo 200 policjatów zamniast patrolować ulicę to siedzi i pilnuje pielęgniraek Według mnie to jest łamanie prawa

trrthyrthrth -> Bardzo ładnie powiedziane odnosnie tej walki ... POLSKO wiem, że tu nic mnie nie ominie ...

Gość rzeczywistość imienia mućki
taaaaaak, ale sprzeciw niekoniecznie zakłada okupacje budynków publicznych i łażenie po publicznej drodze ja kazałbym usunąć je siłą, to że są kobietami nie ma tutaj zadnego znaczenia..

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
on rzadzi twarda reka i dobrze , mi to pasuje :P pielegniarka nie zalezy na pensjach to polityczna glupia gierka... a kaczka pewnie nie ustapi bo ile mozna kurka prosic...

Gość polkanajpiekniejszajest
ogladaliscie konferencje kaczora?? powiedzial prosto z mostu.. pielegniarki podwyzek nie dostana i tyle.... i nawet jakby sie pielegniarki z nim spotkaly to tylko po to zeby kaczor poprawil sobie wizerunek a io tak gowno dostana... czy zrobil cos madrego odkad jest premierem?? nic... wiec jak mu wierzyc.. nie da sie...

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
moim zdaniem nie powinien ich sila usuwac ale w koncu do tego dojdzie... ale to bedzie ich wina... one sa smieszne w tym swoim strajku- jakby kaczki byly winne... do kwsnego niech sie zala to dzieki mniedzy innymi niemu jest jak jest... jak trwoga to do kaczek :P

A ja bym chciała wiedzieć, czemu to pan premier jest taki stanowczy dzisiaj i w stosunku do pielęgniarek - za to przed wyborami górnikom mordy i zadki kasą wypchał... Żenada.

rzadzi twarda reka?? co masz ochote na rezim?? chcemy zyc w wolnym kraju... kaczor jak narazie nie zrobil nic.. jak narazie to tylko sie broni przed opinia publiczna... i nie daje rady bo ludzie i tak go nienawidza... nic kompletnie nic nie zrobil zbey bylo lepiej NIC

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
i nie powinny dostac , czlowieku... tusk gada zeby dal a w duchu prosi Boga,zeby kaczka nie uległa... bo to bedzie katastrofa... takie sa relaia :P

OBIECYWANKI... ON TEZ JEST ZLODZIEJEM.. CO MYSLICIE ZE ONA NIE BRAL I NIE BIERZE.??? JEST TAKI SAM JAK WSZYSCY .... a ludzie ktorzy zyja za 3 tys lub wiecejec miesiecznie moga mowic co chca bo nie zyja za 600 zł.... albo sa na utrzymaniu rodzicow

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
aj koncze dyskusje bo widze,ze to nie ma sensu, zamiast myslec samodzielnie sugerujecie sie tvn-em i GW... uzyjcie czasem wlasnego mozgu... wiem,wiem TUSK to wasz niedoszy zbawiciel narodu a kaczka jest be haha moim zdaniem kaczka na racje i robi dobrze :)

Gość gittl
popieram stanowisko premiera!!! mimo ze uwazam, ze pielegniarki zarabiaja za malo. Tak samo, zreszta, jak fryzjerzy, sprzedawcy, szewcy, jak ktos madrze napisal. Ale jak sie idzie do kogos, a one przyszly do premiera, to sie nie wprasza z buciorami gdzie popadnie, tylko idzie sie tam, gdzi gospodarza zaprasza. Ale im nie chodzi o rozmowy, im chodzi o to, zeby pokazac, jak sa skrzywdzone, zeby wywolas skandal, zamieszki, niepokoj. Zeby pokazac, jacy to Kaczynscy sa "be". Ludzie, jacy wy jestescie glupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaczynscy zradza od roku a wczesniej... bez komentarza:///

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
dokladnie, super ze sa jeszcze samodzielnie myslacy ludzie :) wkurza mnie,ze wszyscy mysle,ze to jaka obecie mamy sutuaje w kraju to wina kaczek... jak kwach za te swoie wczesniejsze przekrety nie pojdzie do kryminalu to ja nie wiem co zrobie ;) pozdrawiam :)

Gość rzecz względna
popieram Jarka ma im nie ustapiC to ze one chca nie znaczy ze ma im dac nawet nie powinien bo niby za co mowi i mowi a one jakaies nie kumate a upierajac sie przy swoim tylko sobie szkodza dla mnie sa zerem totalnym ,niczym i im dłuzej to trwa tym mam o nich gorsze zdanie

Gość rzecz względna
wiecie co zrobiła margaret tacher jak zaczeli strajkowac gornicy?Olała ich i dlatego zwie sie zalazna damą jarek nie daj sie tym opierdzielaczkom

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
moze one nie chce spotkania bo wiedzia ze i tak nie dostana kasy... moze po to przeciagaja...

Gość fdfsfsdfsfsdffssf
wiesz, opierdzielaczkami to moze nie sa... one wiecej robia od lekarzy-cala brudna robote ja ich rozumiemale nie rozuemim tylko czemu sie nie zgodza na rozmowe gdzy wyscy je zapraszaja... tylko w inne miejsce...