Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana dziewczyna

Do facetów - pamiętajcie o tym zawsze !!!

Polecane posty

nie każda dziewczyna może być szczupła, nie każda ma idealną figurę, piękne piersi, ładną twarz. nie każda ma kasę aby ubierać się modnie a jednak KAŻDA ZASŁUGUJE NA MIŁOŚĆ POŻĄDANIE I SZACUNEK pamiętajcie o tym zanim odrzucicie kolejną dziewczynę z tych powodów...

Gość i nawzajem

ja nikogo nie skreśliłam za wygląd... wiedzcie o tym...

Gość i nawzajem
inne skreśliły za ciebie

Gość chpoalk w rozterce
KAŻDA ZASŁUGUJE NA MIŁOŚĆ POŻĄDANIE I SZACUNEK Z drugim się nie zgodze, brzydcy ludzie ie mają prawa wymagać by ktoś ich poządał....

Gość ale piszesz bzdury
wystarczy ze pojde do baru z kolegami i ich dziewczynami , wtedy moge zobaczyc wszystkie mozliwe konfiguracje dziewczyn - grube , chude , z malymi piersiami , z duzymi , rude itp. wszyskie one sa bardzo fajne z charakteru(moze oprocz jednej :D ) kazda ma szanse ze ja ktos pokocha

Gość ale piszesz bzdury
rucham wszystkie jak leci :classic_cool:

to dlaczego te mniej atrakcyjne dziewczyny maja zawsze pod gorke ? lepsza prace dostanie TA SZCZUPLA faceta wyrwie TA PIERSIASTA adorowac beda TA ATRAKCYJNIEJSZA a co z reszta ? to juz nie sa kobiety ??? :-(

Gość to są pasztety

Gość ale piszesz bzdury
zdolowana dziewczyna >> zazdroscisz piersiastej dziewczynie ktora wyrwie faceta ktory poleci na jej piersi ???? A myslisz ze ten facet ktorego wyrwala jest wartosciowy jesli polecial tylko na jej piersi ?

Gość chpoalk w rozterce
a dlaczego kobiety wybieraja, wysokich brunetow, z ciemna karnacja, sliczna cera, zebami jak mleko i bez okularow ? a reszta to nie faceci ?

Gość gfnsjw
ja mam piersi duze i jakos nie zauwazylam zeby mnie bardziej faceci adorowali niz moja koleznke co jest plaska, raczej mamy takie samo ,,wziecie''

Gość ale piszesz bzdury
kazdy patrzy na wyglad , to jest pierwsza rzecz ktora mozna ocenic poznajac nowgo czlowieka , wyglad jest bardzo wazny i dla mezczyzn i dla kobiet

ale wygladu sie nie wybierai nie wmawiajcie ze kazdy patrzy na wyglad bo ja nie patrze !!!! nie liczy sie jak kto wyglada ale co soba reprezxentuje jesli ktos patrzy na wyglad jest zwyczajnie pusty i tyle :-(

Gość sexy blondyneczkaaaaaa
:( na mnie wszyscy lecą

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zdolowana - nie masz racji. KAZDY bez wyjatku patrzy na wyglad, czy chce tego, czy nie, i czy sie do tego przyznaje, czy nie. takie male prawko socjologii ;)

Gość chpoalk w rozterce
nie patrzysz bo nie mozesz, ludzie brzydcy wyrabiaja ine wartosci... jakbys byla ladna i miala kontakt z ladnymi ludzmi to tez bys tych brzydkich nie zauwazala

wcale to nie prawda !!! ja nie patrze na wyglad ! dla mnie nie jest wazne czy facet ma 180 cm czy 190 wazne jest to czy mnie szanuje, czy potrafi kochac i zadbac o kobiete swojego zycia, czy nie bedzie mi ublizal bo jestem gruba i mam male piersi, czy bedzie zaradny i sprawi ze nie bedziemy przymierac glodem :-) a ludzie ktorzy patrza na wyglad sa po prostu pusci i nie wmawiajcie ze jakbym byla atrakcyjna to wybrzydzalabym bo to nie prawda - nie jestem pusta lalka !!

Gość A zapytam
Nie jest ważne czy 180 czy 190, tylko spośród tych wybierasz? Niżsi są juz bez szans?

Gość chpoalk w rozterce
a zjadła byś człowieka ? Pewnie powiesz że nigdy w życiu...tak samo mowili zawodnicy chyba druzyny rugby ktora rozbila sie w Andach... jak glod przydusil to jedli zmarlych...wiec NIGDY NIE MOW NIGDY

Gość ale piszesz bzdury
to powiedz mi co potrafisz powiedziec o czlowieku ktorego widzisz pierwszy raz , co on soba reprezentuje jezeli chodzi o charakter itp ? Powinnas wiedziec ze wiekszosc ludzi wbrew pozorom na partnera wybiera jednak czlowieka ktory pasuje mu pod wzgledem charakteru , patrzac nawet po sobie i kolegach to w czasie kiedy bylem nastolatkeim to podobaly mi sie typowe seksbomby , chodzilem po ulicach i wydawalo mi sie z w Polsce nie ma ani jednej ladnej kobiety , teraz jestem starszy i mam odwrotnie bo pod wzgledem wygladu podobaja mi sie prawie wszystkie . Nikt madry nie ozeni sie z kobieta tylko dlatego ze podoba mu sie wizualnie no bo co on bedzie z nia robil - kochal sie z nia i podziwial przez 24 godziny na dobe ? Popatrz sie wokol siebie , moze jakis mniej atrakcyjny facet z komplekasmi patrzy sie na ciebie tylko nie ma odwagi podejsc :)

Gość ale piszesz bzdury

nie mowie ze sa bez szans, ale ja sama mam 178 cm wiec chyba rozumiesz... szkoda ze przy swoim wzroscie waze 130 kg i chyba to mnie dyskredytuje... ale wierze ze ktos pokocha mnie za to jaka jestem a nie za to jak wygladam.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nie mowie ze sa bez szans, ale ja sama mam 178 cm wiec chyba rozumiesz - ten cytat wyjasnia wszystko. hipokryzja :)

trenuję boks, jestem lepsza od Gołoty

Ej....moze bedzie Ci latwiej gdy powiem,ze ja mam tradzik....z tym,ze mi nie pomagaja zadne leki od dermatolog.A to juz nie kwestia 5 ani 10 zl,a za kazdym razem minimum 40. Ale mialam chlopaka.Z poczatku mnie zarwal i zostawil.Ja zalamana oczywiscie....i zaczelam sie o niego starac...Teraz to on stal sie takim cudownym chlopakiem,ze szok...Wiem,ze dla mnie zrobilby wszystko,gwiazdke z nieba by miprzyniosl doslowanie.W sobote dostalam rozyczke.A on udaje twardego chlopaka...Nie ma ojca.Nietety wczoraj z nim zerwalam.Fajnie sie z nim gada,przytula,caluje....ale to nie byla jednak milosc.Tak bardzo bylo mi go szkoda.Pisal,ze siedzi i ryczy...A ja wylam chyba gorzej niz on.Bo chyba nigdy sobie nie uloze zycia.

Ale posluchaj-jak bedziesz liczyla na to,ze Cie ktos zaakceptuje nawet gdy bedziesz zjadala kilogram ciateczek dziennie to sie jednak mozesz zawiesc.... Sprobuj cos z tym zrobic.Masz racje,ze faceci spogladaja na piekniejsze,zgrabniejsze,cycate kobiety.Tak juz jest.Kazdy chcialby miec jak najpiekniejsza dziewczyne. Przestan zajadac slodycze,pochodz na spacerki,pij duzo wody i jedz regularne posilki.Nawet jesli nie pomoze,to zaszkodzic nie zaszkodzi na pewno. I glowka do gory.Ja tez nie wierzylam,ze ktos mnie pokocha, ten chlopak wlasnie mi napisal,ze ma nadzieje,ze sie jeszcze spotkamy,bo kocha mnie calym sercem

Gość ile Ty masz lat
zdolowana dziewczyno? bo z tego co piszesz chyba niezawiele,albo niewiele przezylas w swoim zyciu ja kiedys myslam podobnie jak Ty ,ze nie musze miec super przystojnego faceta byle by mnie kochachal szanowal itp,ze wyglad nie ma znaczenia-to jedna wielka bzdura WYGLAD FIZYCZNY MA OGROMNE ZNACZENIE zarowno dla kobiet jak i mezczyzn,na szczescie taki ten swiat,ze ludzie maja rozne upodobania:) Zwiazek wktorym drugi partner nas nie pociaga fizycznie jest bez sensu-zbyt duzo sie traci,i w sumie psuja sie wtedy wzajemne relacje miedzy partnerami,nastepuje potem zmienianie partnera na sile ,niestety moj partner pociagl mnie pod wzgledem ciala malo fizycznie-ale odkad sie zmienil zaczal dla mnie cwiczyc-super wygladac-zaczal mnie pociagc niesamowicie-wtedy zroumialam jak wiele traci osoba w zwiazku ktora jest z partnerem ktory go nie pociaga,nie czuje pozadania nikt mi teraz nie powie,ze wyglad jest niewazny liczy sie charakter na szczescie gusta sa rozne i dla kazdego cos innego jest piekne pozdrawiam

Gość dqedqwedqwqwedq
No to, Panowie, na ochotnika zgłaszać się! Który pamiętając o tym zawsze, że każda dziewczyna ZASŁUGUJE na miłość i takie tam... chce się poświęcić? Bo jak nie będzie ochotników to zdołowana łapankę zarządzi więc decydować się...

Ile Ty masz lat-zgadzam sie z Toba calkowicie.Kazdy ma inny gust dzieki Bogu.Ale wiadomo,ze zaden chlopak nie podejdzie do jakiegos potwora z nadzieja,ze ma fajny charakter-zdolowana dziewczyno zebys z przypadku nie pomyslala,ze mowie to o Tobie! Ja sama nie naleze do pieknosci,bo z tym moim tradzikiem to tez zyc mi sie odechciewa.Ale trzeba z tym cos robic,a nie liczyc na cud.Ja dbam o siebie bardziej niz wiekszosc dziewczyn/kobiet,z piekna cera.Ale nic za to nie moge,ze mimo wszystko zawsze jakas niespodzianka sie pojawia.Chodze regularnie do pani dermatolog,chodzilam do kosmetyczki-co niestety przy mojej skorze,bylo najwiekszym zyciowym bledem.Owszem trzeba miec pieniadze na to zeby moc o siebie dbac,ale jedzac mniej raczej zaoszczedzisz.....a nie stracisz.