Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roznosicielka ulotek

Roznoszenie ulotek po domach

Polecane posty

... czy uwazacie ze jest to wstyd? dzis zadzwonilam do Urzedu Pracy dowiedziec sie o oferty dla niepelnoletnich ... bylo wiele ofert ... m.in. roznoszenie ulotek:) czy uwazacie ze to wstyd roznosic ulotki? hmm moze wybrac zamiast tego prace w McDonaldzie? co poradzicie?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a czego oczekujesz od tej pracy? bo jak kasy to ulotki ok, w mcdonald's sie bedziesz uzerac z ludzmi

Gość Emmaaaaa
Wstyd? No coś Ty, przynajmniej pracujesz! W tym wieku nie dostaniesz lepszej pracy (raczej)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
fakt, ulotki w domach wkurzaja :O moge zaakceptowac te ze sklepow - u mnie jest specjalna skrzynka do tego i kazdy sobie bierze, jesli chce. a ciagle jakies pizze, okna pcv i inne badziewia zasmiecaja klatki :O

No od tej pracy oczekuje nie tylko pieniedzy, chcialabym cos wreszcie zrobic a nie caly czas zyc na utrzymaniu rodzicow ... :O Mam wiele ofert, moglabym byc np hostessa w supermarkecie ale doskonale wiem jak wkurzajace jest zatrzymywanie klientow i gadanie glupot ktorych nikt nie slucha, dla mnie to jest troszke przygnebiajace :) Co do pracy w McDonalds to nie wiem dokladnie co bym tam robila, dopiero jutro ide sie zarejestrowac w Urzedzie i poszukac ofert :)

No wiec wlasnie ja chcialabym roznosic ulotki sklepow, np tesco, Real .... sama nienawidze innych malych, walajacych sie ulotek

Gość hmmmmmmmmmmmmm
a ile sie bierze za takie roznoszenie hym?

Gość hmmmmmmmmmmmmm
up up up up