Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLAAAA7675

MAM PYTANIE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość KAROLAAAA7675

MAM PYTANIE ILE TRZEBA WZIASC TABLETEK ANTYKONCWEPCYJNYCH ZEBY NP ZAUWAZYC ZE PIERSI ROSNA JA OBECNIE BIORE JEANINE JUZ 2 TYGODNIE PROSZE ODPISZCIE...

Gość To nie jest tak że
weźmiesz 40 tabletek i piersi urosną Ci o dwa rozmiary. Czasem w ogóle ich wielkość nie zmienia się pomimo brania pigułek. A czasem nawet jeśli zwiększą się to po odstawieniu mogą powrócić do dawnej wielkości. Nikt nie udzieli Ci konkretnej odpowiedzi na to pytanie, bo takiej odpowiedzi raczej nie ma.

Gość KAROLAAAA7675
aha no ja wogole bardzo dobrze sie po nich czuje ale z tego co wiem tabletki zatrzymuja wode w organizmie a chyba jeanine wlasnie nie zatrzymuja..

Gość hizka19
ja bralam jeanine rok i juz po okolo 3 miesiacach zauwazylam,ze biust zwiekrzyl mi sie z 75 C na D ! Ale moja znajoma ,ktora tez brala jeanine nie zauwazyla,zeby zwiekrzyl sie jej,a ma chyba A

tabletki rzadko powiekszaja piersi a jeśli juz powieksza to po odstawieniu są znowu mniejsze, jesli bierzesz je juz 2 tygodnie i nic sie nie zmieniło to znaczy ze dobrze je tolerujesz i piersi juz ci nie urosną

Gość KAROLAAAA7675
no chyba nie urosna .. trudno ale sie ciesze a mam pytanie bo na ulotce pisze ze : dzialaja antykoncepcyjnie juz od pierwszego dnia ... czyli ze od razu zabezpieczaja??? bo w niektorych trzbe trzy miesiace czekac

Gość Ulotka parzy
A bierzesz NIEKTÓRE czy TE KONKRETNE? Skoro jest coś napisane w ulotce dołączonej do leku i zażyłaś go zgodnie z zaleceniem to działa. Ja mam fatalne doświadczenia z Jeaninem, ale kwestia organizmu.