Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hrabia Czapski

Herb Kafeterii

Polecane posty

durny hrabia! Jakiz to dzentelmen pozwoli by niewiasty od durnych wyzywac? Jego plugawy jezyk nas nie dosiega, bo hrabia i tak malutkim jest czlowiekiem. Do inwektyw sie uciekac, by kobietom ugodzic? O nie, moj hrabio :D

Gość a ciebie nikt nie pytał
weźmy może malutą podobiznę Hrabiego w kątku umieśćmy, to się odgniewa :)

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Lahkoono, Złośliwa Ciupago - chyba Was kocham!!!!!! Pech chciał, ze jestem kobieta - wiec pewnie mnie nie chcecie :P jednakoż - taaaak, kocham Was :D:D:D

Gość jesteście zdurniałe baby
pamiętajcie o tym :p

zaiste, niekochac sie nie da :D jam kobieta dumna ze swej płci, jednak w przypadku 'naszej' sprawy, pechem to jest, jakożepodejrzewam Was o brak sklonnosci homoseksualnych, tudzież biseksualnych - jeslim w bledzie - uszy me klaskac w net poczynaja z radosci :D

hrabio nie czepiaj sie! śmietnik powiadasz? przecież wielki śmietnik na dole herbu będzie :D poza tym - pisałam już wyzej - wszystko się zmieści. wyjdzie coś na kształt herkulesowej tarczy :P

Zastanawiam się nad pewną kwestią. Po której stronie należałoby umieścić dwudziesto-, trzydziesto-, cztredziesto-...letnich prawiczków i tych co nigdy nie mieli dziewczyny? blizej śmietnika? czy moze nieopodal moderatorów? :)

w okolicach moderatorow czuliby sie lepiej - chronieni = bezpieczniej :D

Milczeć tam krowy na miedzy 🖐️ Mogę się ewentualnie zgodzić - e-wen-tu-alnie - na coś w rodzaju blond pasm jako wotów dziękczynnych - nasi przodkowie wieszali brody tatarze, my musimy zadowolić się blondzim skalpem :o

i że co? że niby milczenie?

Jam krnąbrna, występkiem swem grzeszę, nie zamilknę - choć Hrabiego nie cieszę! Jakem ja krową, sypnę z ryja swą mową. A Hrabia w pokorze przeczyta, choć głowa Jego hrabiowska zryta! o!

oooooooooo zapomniałabym! ja wierna fanka rynowania :) musi znaleźć się miejsce dla wszelkiego rodzaju rymowaczy!

krowa wśród jajników... na tle zielonym jako, ze jednak nadzieja w nas się tli.......