Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lastminute

czy chlopak o swietnym charakterze ale

Polecane posty

Gość lastminute

kochajacym komputery tzn wszystko co zwiazane z mechanika to dobra partia na chlopaka? troche obawiam sie , ze moze byc z ciezko z odciagnieciem go od komputera:O

Gość lastminute
dlaczego geje?

Gość dqedqwedqwqwedq
to ja wyjaśnię: albo piszesz "dobra partia" bez dodawania "na chłopaka", albo "nadaje się na chłopaka"... bo dziwne zwroty jak "dobra partia na chłopaka" (tak dziwaczne to wyrażenie że chce się przeczytać "dobra partia dla chłopaka") powodują że nie wiadomo o co chodzi, może chłopakiem jesteś i do chłopaka startujesz

no nie zly moja kuzynka ma takiego meza.. do tego jest ateista.. jak przyjechal do mnie i ozbaczyl skaner to zaczal opowiadac mi historie skanerow.. przez 30 min. hehe ale ogolenie opiekunczy zaradny..

Gość lastminute
hehe rzeczywiscie beznadziejny wstep ale mozna sie domyslec o co chodzi , chcialam zapytac czy chlopak przesiadujacy przy komputerze bedzie mial wogole czas dla mnie bo jest logiczne jesli powiedzial , ze jest to jego pasja to bedzie siedzial przy nim .

Gość niveasiangel
to zależy czego tak naprawdę szuasz w partnerze

Gość chyba technika
a nie emchanika, bo mechanika ma nie wiele wspolnego z komputerami. Z doswiadczenia powiem, ze jesli bedzie chcial to znajdzie czas :)

Gość chyba technika
nie tylko mezczyzna moim zdaniem kluczem szczesliwego zwiazku jest to, zeby kazde bedac razem, mialo swoj maly swiatek, swoje zainteresowania, pasje znajomyc, jasne mozna i to dzielic z ukochanym, ale nie mozna zatracac sie tylko dla tego zwiazku

Gość ejj...
czego ? werwy i odpowiedzialnosci a perspektywa ciglego zasiadania przed komputerem srednio mi sie podoba chlopak fajny i wrazliwy ale lubie jak chlopak dziala , jest konkretny i z decydowany