Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka102

Nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość malutka102

Czesc dziewczyny! Mam ogromny problem :( Zaczełam kochac sie z facetem, postanowilam sie zabespieczyc. Poszłam do ginekologa,zapisal mi yasminelle. Nigdy wczesniej nie brałam tabletek antykoncepcyjnych. Przy okazji badania ginekolog dkryl,ze mam nadzerke. Powiedzial jednak,zebym sie nie martwila i za jakis miesiac przyszła zrobic cytologie. No i nic... wszystko byłoby w porzadku,gdyby nie fakt ze 14 dzien krwawię! Zostało mi jeszcze 7 tabletek. No i nie wiem co zrobic?! Chcialam pojsc do gine gdy okresu nie bede miec,zrobic badania i wziac nastepna recepte, a w takim wypadku, nie zrobie cytologii bo non stop mam okres,poza tym,gdyby nawet dzis mi krwawnienie ustało,to bede miec przerwe 7 dni, po czym znowu okres :(( ?? Nie wiem!! NA PRAWDE NIE WIEM CO SIE DZIEJE! Czy to przez nadzerke,czy przez pierwsze wspolzycie zfacetem,czy tez moze przez moje problemy hormonalne (bo takowe tez mam :( )

Gość Ulotka parzy
A okres czy plamienie? Bo to różnica. Plamić można praktycznie przez całe opakowanie, potem znów pojawi się okres. Sama takową sytuację miałam, z tym, że w trakcie brania nie było bardzo intensywnego krwawienia na mocne plamienie. Po okresie z odstawienia i nowym opakowaniu wszystko wróciło do normy. Oczywiscie do lekarza idz, ale na Twoim miejscu zaczekałabym do skonczenia okresu z odstawienia.

Gość malutka102
No wlasnie okres! Tak po 7 dniach sadzilam ze juz sie konczy i przez cały dzien mialam lekkie plamienie, poczym od 8 dnia, do dzis mam okres. Krew jest ciemna i boli mnie brzuch! Pojde do lekarza,to oczywiste,ale chce jeszcze poczekac moze 3-4 dni,bo moze akurat skoncze krwawic :(

ja jak zaczełam brac tabletki to przez całe pierwsze opakowanie miałam okres nie plamienia tylko okres wziełam wszystkie tabletki pozniej zrobiłam 7 dniowa przerwe i znowu zaczełam brac tabletki i okres sie skonczył wiec w sumie moj okres trwał ponad 30 dni :(

Gość malutka102
Allexxx pocieszylas mnie!!! Nie wiedzialam co sie dzieje, ale jelsi mowisz ze zdarzajasie tkaie sytuacje, to uspokoilam sie troche! :)) dziekuję Wam dzewczyny!