Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heniek pytalski

Ile zarobie na roznoszeniu ulotek ...

Polecane posty

Gość Heniek pytalski

powiedzmy w miesiac? jak pracodawca przelicza wyplate? wplyw na wysokosc zarobkow ma ilosc rozniesionych ulotek czy praca na godzine? prosze o wypoiwedzi bez zbednych glupich komentarzy :)

Gość geeenik
różnie raz placa od ulotki 5 groszy, raz za godzine to zalezy gdzie trafisz

Gość Heniek pytalski
A ile mniej wiecej ulotek moglym rozniesc na dzien? temat ten kieruje do osob ktore roznosily lub roznosza ulotki :) ogolnie ile zarabialiscie na miesiac? Chcialbym odciazyc troche rodzicow i na remont pokoju zarobic sam (tzn na malowanie)

Gość yeeeeen
to zalezy jaki teren bedziesz roznosił? najlepiej na wiochach wtedy wiecej zejdzie ulotek do 'domków', w mieście ciezej kazdy blok musisz wchodzic na gore i rzucac ulotki pod drzwi ogolnie to beznadziejna robota i szkoda zdrowia, bo noszenie kilku kg ulotek na pelcach i w rękach odcisnie sie na kręgoslupie i stopach :(

Gość suchy patyczek
i nie zarobisz kokosow. ja raz tak dorobilam, potrzebowalam pieniedzy, normalnie zajezdzalam sie. Placa Ci od ulotki, wiecej za ulotki ktore roznosisz po domkach niz w blokach. A zarobilam ok 350 zl :P nie warto

Gość Heniek pytalski
Jak na osobe w moim wieku (mam prawie 17 lat) 350 zlotych to wcale nie tak malo, szczeglolnie ze wakacje mam 2 miesiace :P Dziekuje wam za pomoc, mieszkam w duzym miescie gdzie na obrzezach jest duzo osiedli domkow jednorodzinnych, jutro z kumplem zamierzamy isc sie zarejestrowac w Urzedzie Pracy ... :P

Gość aaaaaLLLLLeeeee
Hej, ja też chcę w te wakacje roznosić ulotki, gdzie mam się zgłosić i czy rzeczywiście zarobie cos okolo 350 złotych? mam jeszcze propozycje pracy w McDonaldzie ... nie wiem co wybrać, może ktoś doradzic?

Gość Dziewczęca
lepiej mcdonald's!

Gość suchy patyczek
ja znalazlam ta robote z ogloszenia, to byly ulotki np abc, albo tez z euro cash ale to po zarejestrowanych sklepach sie chodzilo i zbieralam pieczatki za kazda wydana gazetka i za to byla troche inna placa