Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a teraz inaczej

konsekwencje operacji plastycznych-wasze opinie

Polecane posty

Gość a teraz inaczej

witam, prosze piszcie o swoich doswiadczeniach po operacji biustu itd..wiadomo ze nie kazda operacja sie udaje npiszcie o swoich doswiadczeniach tych negatywnych...sama zamierzam poddac sie operacji ale zanim to zrobie chce zebrac opinie zarowno te pozytywne jak i negatywne...pozdrawiam

Gość i po co to zbieranie opinii
Przeciez wiesz ,ze jednym sie udaje operacja a innym nie.Myslisz ze od tych opinii bedziesz miala pewnosc ze twoja operacja bedzie napewno udana?Tego nawet lekarz ci nie zagwarantuje.

Gość a teraz inaczej
po to bo mnie to interesuje ja wcale nie chce zadnej gwarancji( gdzie to przeczytalas) caly czas tylko czytam ze operacje sa och i ech chce dowiedziec sie cos wiecej o drugiej stronie medalu...

Gość o drugiej stronie medalu
malo sie pisze.Jak chcialas poznac tylko te nieudane operacje to powiem ci tylko tyle ,za na swoim koncie ma je kazdy chirurg.Nie napisalas ze chcesz gwarancji ,ale w pierwszym poscie napisalas ze chcesz wszystkie opinie - te pozytywne i te negatywne. Teraz nagle zmieniasz zdanie i piszesz: " caly czas tylko czytam ze operacje sa och i ech chce dowiedziec sie cos wiecej o drugiej stronie medalu..." O co ci wogole chodzi? Nie masz sie czym zajac ????

Gość nie nia mam sie czym zajac
po co sie wypowiadasz do cgholery jesli nie piszesz na temat...beznadzieja zupelna...pisalam ze same pozytywy czytam wszedzie a tu chce sie dowuiedziec i dobrych opinii i zlych proste??

Gość plastic surgery
czytałaś opinie na twojeciało i beauty w polsce? tam jest masa opinii

Gość przeciez ty
sama nie wiesz czego chcesz kobieto!!!!

Gość wez ty sie na gorze
odpieprz ok? co cie ugryzlo kretynko?

Gość wez ty sie na gorze
plastic surgery>>> dzieki zajrez tam bo tu nie ma raczej szans na normalna rozmowe bo zawsze jakas madra z kompleksem sie wetnie:/

Gość paris z hiltona
ok to ja wroce do tematu ziejszylam sobie biust i mam duze , dosc szerokie blizny na poczatku bardzo mnie to krepowalo u lekarza, w lozku pod wspolnym prysznicem na silowni....i z negatywow to jeszcze to , ze bardzo dlugo sie goilo zakoncze jednak pozytywnym akcentem: W KSZTALCIE SA DOSKONALE

Gość autorka ma
za dużo wolnego czasu :D to wymyśla jakie historyjki by się poczytało :DJak ktoś szuka opinii o konkretnym lekarzu to zrozumiałe,że się pyta ,a tu ciekawska baba siedzi i się nudzi :D

Gość autorka ma w nosie
opinie lekarzy poki co;] interesuja ja opinie pan po operacjach a pani wyzej zamiast ocena innych albo niech sie wypowie o swoich doswiadczeniach albo nie pisze nic:)

Gość autorka ma w nosie
zreszta po to jest forum pani wredna babo zeby sie pytac i wymieniac opiniami chyba?? czy sie myle?? skad taka wredota sie bierze?

Gość no i sa opinie
:) :) :)

przede wszystkim każda ingerencja w organizm jest niebezpieczna, a czasami są konsekwencje. ale jadąc samochodem też można mieć wypadek...

Gość gość
operacje u partaczy czesto koncza sie jak tu

Gość gość
u partaczy może sie skończyćTwoje zycie. Mnie oszpeciła Żukowska i dziwie sie żę jeszcze żyje, bo nie chcą tego chirurdzy poprawić, a i pieniędzy też nie mam. Izolacja wieloletnia po operacji - tyle mi krzywdy narobiła żukowska ! Jeśli nie masz dużego problemu z wyglądem to odpuśc sobie operacje bo nie warto, nie chciałabyś tak cierpieć jak ja. Nie ma już radośći w moim życiu! Nawet przed rodziną sie chowam jak przyjadą tak bardzo sie wstydze pokazać.

Gość gość
Cześć Wszystkim Gdy niema jakiejś rażącej deformacji ciała to trzeba byc bez mózgu by cokolwiek ruszać w soim ciele!!!

Gość gość
a jak gwarantują, że będzie dobrze, to jak się nie zdecydować.

Gość gość
eryk jest zawsze

Gość gość
kobieta kot i facet ken to paskudy