Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akhgu

czy ginekolog mógł sie pomylić???

Polecane posty

Gość akhgu

Mam pytanie 2 dni przed okresem kochałam sie z chłopakiem bez zabezpieczenia,jednak to był stosunek przerywany, wiec szanse sa chyba nikle na to ,ze jestem w ciazy,ale sobie wkrecam bo powinnam dostac okres a na razie nie mam.W zeszlym tyg bylam u ginekologa zeby przepisala mi tabletki,bylam badana i ginekolog powiedziala mi,ze moge wspolzyc,bo pytalam sie czy ma juz przerwana blone,bo niedawno byl wlasnie moj pierwszy raz i ona powiedziala,ze moge juz wspolzyc,wiec zastanawiam sie czy jesli bylabym w ciazy to czy ona by to zauwazylaprzy takim zwyklym badaniu?czy ciaze ginekolog rozpoznaje przez jakies inne badanie?Dodam,ze od tamtej pory do wizyty u lekarza minelo 27 dni,czy po takim czasie lekarz moze juz cos stwierdzic?

Po takim czasie lekarz może podejrzewać ciżę ale nie musi jej ujrzeć, każda dziewczyna jest inna Teoretycznie powinno być widoczne zasinienie ścian pochwy, rozpolchnienie szyjki i macicy - ale to taki sam objaw jak na zbliżającą się miesiączkę, więc trzebabyło Jej powiedzieć o swoich obawach.

Gość akhgu
No tak ,ale chyba sa bardzo małe szanse na zajscie w ciaze 2 dni przed okresem,skoro tamten okres od razu po tym stosunku dostalam?Poza tym on jesli sie spuscil troszke to juz na zewnatrz a nie we mnie

Gość wazeliniara
trzeba powiedzieć , o co chodzi miałaś usg robione ? 27 dni to jeszcze mało, raczej trudno cos zobaczyć, zwłaszcza jak się nie wie, czego sie ma szukać rozumiem, że okres bezpośrednio po stosunku dostałas , a nastepnego juz nie ? a potem zaczęłaś brac te pigułki ? w srodku cyklu ? i traktowałas sprawę, że jestes zabezpieczona ? trochę enigmatycznie piszesz jesli to byłjedyny seks, to w ciąży raczej nie jestes

Gość akhgu
okres dostałam bezposrednio po tym stosunku, tabletek jeszcze nie zaczelam brac bo czekam na pierwszy dzien okresu,zeby zaczac je brac.Stosunku juz pozniej nie mialam,wiec pytam sie tylko teoretycznie , bo zaczynam sobie juz wkrecac,bo niby mam powiekszone piersi tak jak przed okresem,ale brzuch mnie na razie nie boli,wiec zaczynam wpadac w panike.

Gość klikac
a czy sa szanse na zajscie w ciaze jak facet wszedl we mnie na 5s w 4dnu okresu ( juz plamienia )?

Gość mminiaturka
mam podobny problemik

Gość wazeliniara
na moje oko to musiałabyś miec totalnie rozregulowany cykl, żeby tak mogło dojsć do zapłodnienia na pewno nie jesteś w ciąży

Gość klikac
ale tylko 5s nie bylo wytrysku, potem byla gumka

Gość harisek
:)

Gość winda do niebaaa
tez problemy!!!