Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to koniec

Nie ma już sił na kobiety.......

Polecane posty

Gość no to koniec

dosyć mam robienie ciagle z siebie idioty, starania się a nawet nie docenia i nie zgodzą się na randke...męczy mnie to straszniegdy wam sie facet podoba to normalnie jestescie wszystko wstanie zrobic by isc z nim na randke...a ja czekam jak idiota i mam nadzieje ze chociaz ta doceni fajny charakter...nie doceni.... Daje sobie spokoj . I mam prosbe ogolnie do ludzi...Nie wypytujcie samotnych dlaczego nikogo nie maja... Nie ma chyba bardziej niegrzecznego pytania.....

Gość samotny koles
taki mco zadaja te pytania to mam ochote glowe urwac....glupie ich dowartosciowanie sie...

Pytanie - dlaczego jesteś sam? naprawde jest niegrzeczne, ale zdążyłem już wypracować kilka standardowych odpowiedzi koszących.

Gość no to koniec
to sie pochwal ..moze jakies wykorzystamy :)

Do kolegów - bo wolę tracić kase na dziwki; Do kolegów żonatych - bo wolę umawiac się na seks z mężatkami, apropo jak Toja żona ma na imię?; Do koleżanek-bo wszystkie kobiety zwracają uwagę tylko na kase/wygląd/samochód (wariant dowolny);w pracy-nie mam czasu na kobiet bo jestem zbyt zmęczony po pracy i brakuje mi czasu; do najblizszych-czekam na tą jedyną, wielką miłość

Gość Alle_Grom
Nuan Ty lepiej znajdz sobie kobiete, przynajmniej zaoszczedzisz na czasie, ktory Tobie schodzi na wymyslaniu odpowiedzi :D

Gość no to koniec
Ale za te glupie pytania powinna byc kara w postaci wiecznej samotnosci !

Nie zajmuje mi to wiele czasu, posiadam niezbyt często spotykaną umiejętność szybkiego myslenia

Gość no to koniec
a moze sie wypowiedza ci co te glupie pytania zadaja ? co wam to daje ?

Gość addfgfg
taka zwykła ludzka podłośc, ci którzy mają już kogoś mogą czerpać satysfakcję z psychicznego gnojenia samonych :(

Gość mnie zawsze
tak głupio pytała moja kuzynka mężatka , no to jej odpowiedziałam " wiesz jak patrzę na twoje małżeństwo to mi sie wszystkiego odechciewa , żadnych związków , żadnych facetów ale za to świety spokój " albo na pytania koleżanek mężatek " bo kobiety wolne lepiej wyglądaja "

Gość no to koniec
czyli widze z e nie tylko ja mam takie problemy.....

Gość miałam podobnie
do dziadków jak mnie pytaja dlaczego za maż nie wyjdę ? bo jestem za ładna i za mądra - zawsze wtedy daja mi spokój ;)

Gość fddss
lokujesz uczucia nie w tych co trzeba. niestety mam to samo....

Gość no to koniec
ale czy moze byc tak ze zawsze zle lokuje ? bo nigdy dobrze, wiec chyba cos w tym jest nie tak........Zycie samontego faceta nie moze byc takie straszne.....

Gość różnie jest...
czasami coś się dzieje wzłym czasie, nie wszystkie obiety sa takie...widzą, ale może się boją..