Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toBoli

cos mi sie zrobilo na udzie

Polecane posty

Gość toBoli

witam pare dni temu zrobily mi sie jakies pryszcze w sumie to nie sa prysze takie czerwone grudki jest ok 10 wszystkie bardzo blisko siebie zrobiuly sie z tylu uda na poczatku to ignorowaolem ale wogole sie nie goi dodam ze jeszcze to nie ciekwaie wyglada skad to moglo sie wziasc i co mam zrobic .... potrzebyje pomocy jak nie tu to pewnie trzeba bedzie sie udac do lekarza :(:(:(:(

Gość ospa teraz panuje...

Gość toBoli
nie wydaje mi sie zeby to byla ospa to by sie bardziej chyba rozprzestrzenilo chociaz nie iwem kurwa chyba bym sie zalamal jkak by mi sie cos takiego zrobilo gdzies w miejscu widocznym :(:( chyba jednak pojde do lekarza

Gość toBoli
podziekowal za pomoc :[:|

Gość szytka
jezeli krosty sa bolące i czewrone to moga to być wrzedzianki i bez antybiotyku się nieobejdze

Gość niebieskieskoooookaa22
niestety to wygląda na wrzody... kole. miała i musiała iść do lekarza, ten dał jej a/biotyk... podobnież to gronkowiec złoty to wywołuje... mówiła mi tez że rok temu zrobiła jej się to go po pewnym czasie i po smarowaniu ichtiolem, wycisnęła, ale że był bardzo głeboki... myślę, że jak masz więcej niż jeden to trzeba koniecznie iść do lekarza!!! bo to się najwyraźniej roznosi...

Gość toBoli
kurde naprawde zaczynam sie martwic niedosc ze sie wcale nie goja te grudki one sa wielkosci przecietnego pryszcza (wiec to chyba nie sa wrzody przynajmniej w to wierze )to jeszcze mam jakiegos guza troche wyzej dokladnie w pachwinie wczoraj myslalem ze to moze sinak i sie gdzies uderzylem ale raczej nie w dodadku urosl no i jeszcze jest taka slabo widzialan ale jest czerwona plama nie wiem czy ma to wszystko cos wspolnego ze soba ale naprade zaczynam sie denerwowac jeszcze boli jak to dotkne i sie nie goi w takich chwilach docenia sie czas jak sie jest zdrowym nawet baaaardzo wiec wszyscy zdrowi cieszcie sie ze tak jest i dbajcie zeby tak bylo