Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveasiangel

starsi mezczyzni sa bardzeij seksowni

Polecane posty

Gość niveasiangel

co sądzicie o fascynacji satrszymi od siebie facetami? mnie od zawsze kręcą i podniecają seksualnie starsi, typowo męscy, jednoześnie wrażliwi mężczyźni (głównie artyści) w których można znaleźć wiele cech, których nie mają faceci w moim wieku. seks z tak naprawde ich psychika powoduje mega doznania... ;) co sadzcie o takich relacjach?

jestem za! sa dojrzali, czuje sie przy nich bezpiecznie. moj maz jest tylko o rok ode mnie starszy, ale podobaja mi sie dojrzali mezczyzni.

Gość kasa ...kasa
jasne , są bardzo seksowni zwłaszcza jak mają wypchane portfele lub są na świeczniku w wyniku kariery (artyści, dyrektorzy, prezesi i inni z sukcesu), oj tak , są cholernie seksowni. No ,jakoś ci starzy i niebogaci nie są seksowni, na takich młode laski nie lecą.

Gość jajajjajajajajajaja
spadaj! nie sądz innych po sobie i nie wyładowywuj frustracji, że jeststeś tak mało atrakcyjna i stara, że nie potrafiłaś sobie takiego wyrwać

Gość tylko pytam z ciekawosci
Co w nich takiego seksownego??????????????kasa?????czy moze przedwczesny wytrysk?

Gość niveasiangel
kasa, kasa? - mnie chodzi o psychike takiego faceta! czytaj dokładnie! i nie sądź innych po sobie!

Gość rzeczywistość imienia mućki
co seksownego? odpowiem za kobiety DOSWIADCZENIE które bystre obserwatorki dostrzegają, w samczym spojrzeniu :classic_cool:

a co w tej psychice niby takiego ekscytujacego?bo ja jakos nic takiego nie zauwazylam;)

w tej psychice..? dojrzałość, znajomość świata kobiety lubią by im ten świat objaśniać i pokazywać by mężczyzna był ich przewodnikiem i opiekunem kimś jakby z innego świata zawsze były kobiety, których pociągają tacy faceci

a jak ja w wieku 25 lat jestem w stanie zafascynowac rozmowa 40 letnia kobiete to co to znaczy ?

Gość niveasiangel
dokładnie tak :) ja np. szukam tego w mężczyźnie...!! facet musi imponować!!

dodatkowa uwaga seksowność jest w tym wypadku rozumiana nie tylko jako przymioty powierzchowności ale jako cechy charakteru, osobowości, cała męska aura. Niedoskonałości w urodzie mają tu znaczenie drugorzędne. Jasne jest, że tatusiek z brzuchem koło 40 nie będzie budził zainteresowania 20latki ale dobrze utrzymany facet ma duże pole do popisu ;)

Gość aaaaaadddddddd
zależy od kobiety, jeśli to okazuje - to prawdodopobnie na ciebie leci

adyx ,no wlasnie,moze ktoras zafascynowana odpowie:)

Gość niveasiangel
czytajcie to co pisze "rzeczywistość imienia mućki" :) i róbcie notatki, nie potraficie jeszcze tego zrozumieć? to jest chemia, psychiczna fascynacja - dla niektórych to jest ważniejsze niż cała reszta!!

tak sobie pomyślałem niejaki Tomek vel Summaries, znany na calej kafeterii ten to dopiero będzie interesujący jako 40latek ;) taaaaaaaaaaaaaaaaaakie doświadczenie w użalaniu się nad sobą...

Gość niveasiangel
:)

Jakos nie znam zadnej mlodej z doswiadczonym wiekowo bez wypchanego portfela;)

Gość croll
czy autorka slow lub ktoras inna dziewczyna moze dokladnie i doglebnie wyjasnic: "kobiety lubią by im ten świat objaśniać i pokazywać by mężczyzna był ich przewodnikiem i opiekunem" hmmm, ja zawsze bylem przekonany ze kobiete nalezy przede wszystkim sluchac a nie dawac rady, poza tym np 25 letnia kobiete trzeba ciagle "prowadzic" ?

Gość niveasiangel
no bo nic dziwnego, że młodej dziewczynie nie zaimponuje kloszard (!) czy pijak spod sklepu (!) ale uwierz, aspekt finansowy ma trzeciorzędne znaczenie...

Gość niveasiangel
chodzi o bezwarunkową miłość i poczucie bezpieczeństwa

Gość croll
nie ma bezwarunkowej milosci.

Gość Dagaaa
Starszy= dojrzalszy, inne podejscie, czujesz się z nim bardzo bezpieczna, imponuje wiedzą, zainteresowaniami, doswiadczeniem; często strasi mają fajniejsze cialko od mlodzieniaszkow, są zadbani, dobre perfumy..wyksztalcenie, kasa..stanowisko na takich to tylko leciec

kontynuując miniwykład ;) proszę spojrzeć na Ala Pacino facet niski, żaden superprzystojniak ale (mimo, że jestem facet, sam to widzę) jego spojrzenie, pobrużdżona twarz znamionują DOŚWIADCZENIE, znajomość świata. Młodą kobietę fascynuje to hipnotyzujące spojrzenie, mężczyzny, który zagląda jej w oczy i wie więcej niż ona mogłaby mu powiedzieć o sobie. Oczywiście nie każdej kobiecie Al się spodoba :D ale chodzi o zasadę. To samo działa w związku Portera z Lipnicką.

Dagaaa mnie to ciszy jestem mezaczyzna... i dobrze ze kiedys bede mogl miec duzo mlodsza kobiete... ale ty nie masz z czego sie cieszyc :)

oczywiście starszy musi prezentować coś więcej niż wiek ale nie musi to być wprost rozumiany sukces znam takie związki z bliska a jeden z bardzo bliska i wiem jak to działa pomijamy tu oczywiście kobiety które interesuje bycie utrzymanką i mężczyzn, którzy chcą takie kobiety utrzymywać