Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveasiangel

starsi mezczyzni sa bardzeij seksowni

Polecane posty

Gość tylko pytam z ciekawosci
Dagaaa jedyna nazywa wszystko po imieniu;) zalozycielka- nie generalizuj,bo dobrze wiesz,ze nie o to chodzi. Nie wiem,ale ostatnio zapanowala jakas moda na spondorowane zwiazki

Gość niveasiangel
Wam ciągle chodzi o aspekt fizyczności. Zrozumcie, że niektórzy mogą widzieć drugim człowieku coś czego nie da się dostrzec gołym okiem; Dla mnie najważniejsza jest ciągła fascynacja partnerem: dokładnie takim jakiego opiasł "rzeczywistość imienia mućki" :)Dokładnie o to mi chodzi...

Gość dydydtry
zgadzam się. Zawsze wolałam facetów ok. 40-tki, nawet gdy byłam nastolatką. Teraz mam 27 lat i 40-letniego męża. Oto kilka powód: - młody facet ma jeszcze fiu bździu w głowie, myśli tylko o piwku z kolegami albo szuka pracy - dojrzały facet cudownie uprawia seks, bardziej nastawia się na satysfakcję kobiety, młody traktuje seks jak wyczyn sportowy. Dojrzały facet wie już gdzie jest łechtaczka, a mody wciąz sie łudzi że doprowadzi dziewczyne do orgazmu pseudo-pochwowego - przy dojrzałym wciąż mogę być małą dziewczynką, nie muszę zgrywać Mamusi jak w przypadku młodszych - wie więcej niż ja, jest mało pytań na które nie zna odpowiedzi - ma za sobą jakąś przeszłość i łątwiej mu zrozumieć kobiety, ma do nich więcej cierpliwości - względy finansowe jako takie nie są ważne (bo np. ja zarabiam tyle samo co mój mąż), ale bardziej aspekt tego że już ma ustabilizowaną sytuację zawodową, wie czego chce, jesli do tego jest człowiekiem sukcesu, posiada wszystkie cechy o których kobieta marzy - pewny siebie, męski, typ zwyciezcy - ja osobiście lubię zmarszczki koło oczu, duże szorstkie dłonie , gdy widać po nim ten upływający czas....itd... młody chłopak ma zbyt delikatną skórę i kojarzy mi się to z kobietą Dodam że bylam w wielu związkach, z młodszymi od siebie również (raz z mlodszym o 5 lat) i ponad wszystko sobie chwalę dojrzałych mężczyzn. Do tego kogos kto napisał o przedwczesnym wytrysku - to młodzi mężczyzni maja przedwczesny.

Gość niveasiangel
poza tym wielu starszych facetów potrafi s.ł.u.c.h.ać... i rozumie wiele rzeczy bez słów, za pomocą jednego spojrzenia jest w stanie od razu pojąć czego partnerka potrzebuje... to jest to o czym pisze "rzeczywistość..." :DOŚWIADCZENIE

Gość niveasiangel
*DOŚWIADCZENIE

Gość do dydytry
widac,ze jeszcze niewiele wiesz o zyciu i nie znasz meżczyzn;) A co do twoich zwiazkow to polemizowalabym,masz teraz 27lat,wiec poprzednie zwiazki to tylko drobne milostki starszych nastolatkow. A co do tego mlodszego 5 lat,to przepraszam w jakim byl wieku?15 czy moze 16 lat,a moze 19,to i tak niewiele jak na faceta

Gość doswiadczona kobieta
Ech dziewczyny, nie wiecie co piszecie... facet czym starszy tym bardziej nie moze, chocby chcial., tym bardziej sie robi leniwy w lozku i mniej wysportowany. Nie mowiac juz o tym ilu z nich ma klopoty z tym, zeby skonczyc. To tylko wasze fantazje oraz erotomanstwo-gawedziarstwo cznia ich dla was atrakcyjnymi, tak naprawde nie ma to jak mlody byczek, ktoremu bez przerwy stoi, przekonacie sie, jak poznacie z bliska tych starszych panow.

Gość tez doswiadczona
do doswiadczonej kobiety nic dodac nic ująć,krotko zwięźle i prawdziwie:) Nie napisalas jeszcze o problemach depresyjnych i innych zwiazanych z andropauzą;)

Gość megasexylaska
być może - ja tego nie neguję! Wy macie swoje doświadczenia i równocześnie potrzeby (kręcą Was młodsi faceci :)) a ja jako nastolatka, jednorazowo chciałybym spróbować seksu z kimś starszym od siebie... to całkiem naturalne, że podnieca nas to co jest z pozoru nieosiągalne :) mnie ciekawi po prostu jak jest z takim facetem, z jakimi Wy teraz możecie to robić :)

Gość seks przygoda
gdzie można spotkać prawdziwego faceta?