Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hunntu

Mam moralniaka

Polecane posty

Gość a co zrobiłaś
moralniaka leczy tylko czas ;) coś o tym wiem

Gość hunntu
Bylem wczoraj na imprezie i calowalem sie z kolezanka znajomego:O Nie wiem co mam teraz robic. Nie mam do tej dziewczyny numeru telefonu. Zreszta czy dzwonienie do niej jest dobrym pomyslem?

Gość a co zrobiłeś
daj spokój nie dzwoń , skoro dziewczyna kolegi , ona pewnie też będzie udawać że nic nie było , przecierp i tyle , głowa do góry alkohol gubi ;) pamietaj na przyszłóść

Gość moskwasiamoskwa
zalezy od tego czy jestes facetem godnzm zainteresowania czy nie. bo jesli ona byla pijana a ty jestes lumpem to pewnie cie juz wiecej nie chce widziec i nie masz po co do niej dzwonic, a jesli jestes normalny i nie byliscie pijani to dzwon! :)

Gość hunntu
Ja nie bylem pijany. Ona tez nie. Wypila 2 piwa przez caly wieczor wiec tez nie byla wstawiona. Glupio wyszlo,ze nawet nie spytalem sie o jej nr komorki:O

Gość hunntu
Zadna dziewczyna kolegi tylko zwyczajna znajoma

Gość kwiatek na lace
to zdobadz numer i dzwon! ;)

Gość hunntu
summaries- zadna lafirynda. Mila, inteligentna dziewczyna. Po prostu bawilismy sie razem, tanczylismy cala noc i tak wyszlo,ze ja pocalowalem:) To raczej ja jestem "lafirynda" jka cos;)

Gość kwiatek na lace
tylko pamietaj, ze dziewczyny nie lubia spokania chlopaka na 2 dzien po jednorazowym całowaniu sie na imprezie, wiec uwazaj

Gość kwiatek na lace
ale jesli obydwoje zrobiliscie to swiadomie, to dzwon! bo ona sie teraz pewnie zastanawia czemu jeszcze nie zadzwoniłes! idz po telefon! ;)

Gość hunntu
kwiatek na lace- dlatego tez nie wiem czy zadzwonic:( Nie chce,zeby poczula sie tak jak to okreslil summaries "lafirynda", bo na pewno tak o niej nie mysle. I nigdy bym nie pomyslal

Gość hunntu
Z tym telefonem tez nie tak latwo bo nie mam numeru:D:O Musialbym pytac sie kolegi, a tez sie boje glupich komentarzy:P

Gość kwiatek na lace
powiem Ci tak: do całowania potrzebne są 2 str. więc ona też widocznie tego chciała. skoro to zrobiła ( a mówisz że nie działam wtedy alkohol) to skołuj ten numer i dzwon! bo dziewczynie pierwszej nie wypada tego zrobić :)

Gość hunntu
Nie dziala alkohol, ale cala atmosfera;) Boje sie,ze wstala rano i pomyslala sobie "co ja najlepszego zrobilam";) I ze nie ma ochoty mnie juz wiecej widziec

Gość jajajjajajajajajaja
nie traktuj jej jak idiotki! skoro sie z toba calowala to nie decyduj teraz za nią co ona sobie teraz myśli (bo fakty wskazuja inaczej)

Gość hunntu
Jutro zdobede jej numer od kolegi i zadzwonie;) Musze zebrac sie na odwage:P

Gość martaaaaa2
I ja mam moralniaka, tyle,ze jestem po 2 stronie barykady:P Taka sama sytuacja jak Twoja, a nawet gorsza, bo on nie dzwoni:P I tez nie ma moje nr telefonu:O

Gość rttyyyy
marta-> wspolczuje:O Mialam kiedys to samo:(

Gość martaaaaa2
Niestety chyba nie on, bo jestem kolezanka jego znajomej a nie znajomego;) Teraz zaczyna mi byc glupio:O Niby nic zlego nie zrobilam, ale moralniak tez sie zaczyna. Juz wolalabym,zeby tak jka zalozyciel topiku chcial zdobyc moj numer komorki:D;)

Gość hunntu
Marta- jesli tak masz na imie to nie Ty;)

Gość martaaaaa2
tak, marta:) w sumie skzoda,ze to nie Ty, bo przynajmniej moj kac moralny by sie zmniejszyl;) Ciekawe jakie sa szanse,ze on do mnie zadzwoni :classic_cool: