Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciapulka

szukam przyjaciela/przyjaciółki

Polecane posty

Gość ciapulka

szukam kogoś z kim mogłabym fajnie pogadać, np. mailowo lub gg. zależy mi na kimś kto będzie miał pozytywne nastawienie do życia i żebym mogła się "zarazić" takim optymizmem. jest ktoś taki?

Gość ciapulka
24

wiek ok:D choc jestem nieco młodsza od ciebie:P a jestes w trudnej sytuacji zyciowej teraz czy jak że szukasz przyjaciól na forum? ? napisz cos więcej o sobie...

Gość ciapulka
no bardzo mi miło!!! podajcie swoje maile a wkrótce się odezwę. trudne sytuacje życiowe to są zawsze. po prostu chcę mieć taką osobę, do ktorej zawsze mogę coś napisać i liczyć na odpowiedź. zależy mi na zwykłej miłej pogawędce. nic specjalnego.

wiesz kokardka...lepiej zapytac czy nie jest na zyciowym zakręcie haha:) oczywiście jakby była to nic złego...ale lepiej wiedziec takie rzeczy i miec odpowiednie podejscie:)

Gość ciapulka
kokardka ma rację. to tylko rozmowa. a zauważyłam że osoby pozytywnie nastawione do życia bardzo dobrze mnie nastrajają :-)

Gość ciapulka
hej nie róbcie ze mne jakieś męczennicy. szukam zwykłej przyjaciółki w celu zwykłej babskiej rozmowy.

Gość ciapulka
dziękuję, jesteś super kokardka! odezwę się napewno.

Gość ciapulka
do Ciebie krejzolku też się odezwę. poplotkujemy trochę. a nie chce tak na forum bo zaraz się włączają podszywacze albo chamy. dziękjuę!!