Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daab

Ahh te testy ciążowe... /

Polecane posty

Gość Daab
Wg mnie testy można robić w nieskończoność wiem coś o tym... jeśli to ma dac komuś spokój to nie widze przeszkód, bo dopiero w takich chwilach człowiek uświadamia sobie sacralne znaczenie słowa "spokój" :) wierzcie mi

Gość Daab
A tak wogóle to wyrazy uznania dla forumowiczek (zarówno teog jak i wielu innych for) które zapewne czytują po X tego typu postów na mies. Ludzie naprawde szukają pomocy w swej głupocie (brak zabezpieczenia) albo pechu (pękła guma) i wsparcie jest im bardzo potrzebne:)

Gość Jesteśmy w podobnej
sytuacji - schiza goni schizę ;) Ale będzie ok :) Na dzidzuisia przyjdzie czas w odpowiednim momencie. POZDRAWIAM

Gość Daab
Mam 18 lat, ale nie wyobrażam sobie piękniejszej chwili niż urodziny dziecka (chciałbym dizewcznke jak już co :P ) i dlatego strach przed zepsuciem tego wszystkiego jest ogromny

mi sie spoznil kiedys o 1,5 miesiaca. tez myslalam,ze jestem w ciazy,ale okazalo sie ze NIE.w momencie kiedy sie opoznial,strasznie puchlam-w oczach!jadlam w posilkach straszna ilosc bialej smierci-sol! to spowodowalo duze opoznienia. takze powodow opoznien moze byc 1000!

Myśle ze Twoja dziewczyna nie jest w ciąży..test juz dawno by to wykazał bo wykrywa hormon który podczas ciąży na bank wydziejla JEj organizm :)) pewnie okres spóźnia się z inncyh powodów..np diety - w końcu wakacje idą ;) czy streu lub innych takich różnych ..pozdrawiam i nie bój żaby ;D

Gość Daab
Puki co mówi mi że "czuje się jak przed okresem" więc czekamy :) Dieta raczej nie jest powodem. W prawdzie ma troche ciałka ale mnie to absolutnie nie przeszkadza. CO do tej soli to nigdy nie słyszałem ale kto wie czy to nie jest tego powodem.... choć mimo wsyzstko obstawiam stres + pogoda

Gość Daab
No i dziś moja dziewczyna dostała okresu :) wyjątkowo bardzo ją boli brzuch :/

Gość Plipton
to super Daab!:D:D:D:D pilnujcie się teraz;)

Gość Daab
Dokładnie :) Już o tym z nią rozmawiałem :)