Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafinka

szpital ginekologiczno-poł. KATOWICE -OCHOJEC

Polecane posty

Gość dafinka

witam ! prosze o informacje na temat tego szpitala..jakie opłaty ,jakie wrażenia....moze jakis numer tel. czy jest tam znieczulenie zewnątrzoponowe. dzieki

Rodzilam tam, super wrażenia. Opłata za zewnątrzoponowe 500 zł jeśli nie ma wskazań medycznych tzn. np. rodzisz naturalnie, przy cesarce się nie placi. Możesz wynająć pokoj 1 osobowy. Ok. 100 zł za dobę. Świetni, kompetentni ginekolodzy, polecam dra Wieczorka. Choć i ordynator Ślęczka jest fajny. Z sentymentem wspominam mój poród tam, był prawdziwie rodzinny, pielęgniarki pomocne, b. miło (b. nieliczne wyjątki).

Gość dafinka
a mozesz mi podac dokładny adres i telefon nie jestem z Katowic wiec wolałabym sie umówic na pierwszą wizyte telefonicznie-dzięki

Gość dafinka
dzieki ....i pozdrawiam ale ci zazdroszcze ze juz masz to wszystko za sobą ,mnie to dopiero czeka poczatkiem pazdziernika

Nie jest tak żle z porodami jeśli jest przystępny personel - to naprawdę potrafi zdziałać cuda. A tam 95% to super pielęgniarki i lekarze.

Gość eskas7
LilySnape , napisz, proszę, jak opiekują się tam dzieckiem? Słyszałam, że za opiekę nad maluszkiem się płaci, bo NFZ im tego nie refunduje. To prawda? pozdrawiam

Ja leżałam na porodówce 3 dni i powiem jedno: super:). Bardzo kompetentni lekarze, świetny sprzęt, wszelkie leki, niedostępne w innych szpitalach (np. na Raciborskiej).

Gość dzięki
napiszcie jakie tam sa opłaty czy za opieke nad maluszkiem sie płaci