kociarka 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 lub samo MP3 ... Może ktoś jakieś polecić? Jest tego pełno chociażby na Allegro, ale zapewne duża część to buble... Chciałabym żeby miał chociac 1GB... Za duże wymagania za tą cenę pewnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociarka 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 http://allegro.pl/item209261215_philips_sa1350_1gb_nowy_gwarancja_.html moze cos takiego...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeno Napisano Czerwiec 25, 2007 a moze M16? Tylko 200zl to raczej malo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociarka 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 no tyle ze dla mnie 200zl to wogole duzo wiec drozszego sobie raczej nie kupie... a mi sie zepsul dotychczasowy odtwarzacz i czuje sie jak bez reki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupuppp Napisano Czerwiec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupuppp Napisano Czerwiec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta8 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 Jeżeli jesteś z jakiegoś większego miasta to lepiej poszukaj w sklepach elektronicznych.Na pewno za 200 zł coś by się znalazło.Ceny Mp3 I Mp4 spadają.A na Allegro miałabym obawy.Pewniej jest kupić taki sprzęt w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociarka 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 no moze i racja... rzadko w takich sklepach bywam i ciezko tylek ruszyc ;) ale rady sie i tak przydadza bo w sklepach tez potrafia kity wciskac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_Prawdziwa Napisano Czerwiec 27, 2007 Najtaniej jest w sklepach komputerowcyh - moj facet w nim pracuje to wiem. Kupilam u niego dla brata mp3 z radiem 2 gb za 140 zl. Zaden markowy, ale sprawuje sie super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociarka 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 dzieki ryszarda za rade :) na pewno posprawdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach