Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulka....21

Czuje się dumną bo jestem przeciętną dziewczyną a mój chłopak jest przystojny

Polecane posty

Gość Asiulka....21

i może mieć każdą dziewczynę,zawsze miał wielkie powodzenie,dziewczyny dosłownie na niego leciały,jest silny,umięśniony,opalony,typ macho,koleżanki które sa samotne gryzą wargi z wściekłości że zaczepiaja ich same pasztety a taki facet ma mnie.

Gość suchy patyczek
i tacy najczesciej rania kobiety

Gość chce
chce cie tylko przelecieć i tyle.. :P

Gość moja lewa pierś
"silny,umięśniony,opalony,typ macho" ???!!!! zaraz się porzygam, jeżeli takie coś nazywasz przystojnym...dziewczyno, ty chyba masz oczy w dupie:|

Gość Asiulka....21
nie chodzi mu tylko o seks,dba o mnie,kocha mnie,wygląd świadczy o facecie,przystojni faceci są z reguły czuli i inteligentni a brzydale to chamy i buraki,natura wie kogo obdarzyć urodą.

Gość dlaczego..
przystojny facet jest z nieatrakcyjną laską? bo wie, że jej nikt jemu nie odbierze (nie odbije) a ona będzie przymykała oczy na jego ekscesy, bo wie, że nigdy już taki świetny (z wyglądu) facet na nią nie spojrzy.. potwierdzają to opinie moich znajomych facetów również, ale oni akurat nie wiążą się z przeciętniaczkami, raczej na swoim poziomie już szukają

buehehhhehehe:P🖐️ jesli Twoja samoocena opiera sie tylko na tym ze masz superprzystojnego faceta u boku, to wybacz, ale mnie to smieszy:) ja mam powodzenie u facetow, ale na pewno nie byloby u mnie duma ze zechcial mnie taki \"miesniak\". Zwiazek jest wynikiem m.in tego, ze obie osoby w zwiazku sa rownorzedne i wartosc drugiej nie jest wyznaczana przez to czy ta \"ladniejsza\" akurat chce te druga czy nie:) tak to widze..

Gość moja lewa pierś
moj ma zrośnięte i wygląda jakby miał jedną brew:D ma ciągle potargane włosy i jest najprzystojniejszy na świecie;] i zawsze mnie obroni... a ten facio asiulki to tylko wygląda:)

Gość długo z nim jesteś Asiulka

Gość Asiulka....21
1,5 roku

i dumna moge byc najwyzej z tego, ze jestem z naprawde kims wartosciowym, co nie zawsze idzie z wygladem jak z katalogu reserved

Gość 24
asiulka, jak natura wie kogo obdarzyc nieprzecietna uroda, to dlaczego ty jestes tylko 'przecietna'? a moze ta twoja teoria dotyczy tylko facetow?

Gość moja lewa pierś
lol, ale tekst, jak ktos nie jest przystojny to jest dureń Asiulka, a jak to sie z tobą?? ponoć do pięknych nie należysz???!!!

\" przystojni ..są z reguły czuli i inteligentni a brzydale to chamy i buraki,natura wie kogo obdarzyć urodą\" dokladnie dlatego wlaśnie jesteś przecietna :P

Gość to się ciesz
to się ciesz że na ciebie poleciał,a nie jeszcze marudzisz

Gość Asiulka....21
Jestem przeciętna,nie mam figury jak modelka ani super twarzy,tym bardziej cenię to że taki przystojniak jest u mojego boku.

Gość a wiesz czemu
? bo te brzydsze ponoc bezpieczne...i nie zdradzaja,a on ze swoja uroda znajdzie sobie zawsze jakas inna.a ty bedziesz wierna.

Gość __Kierowczyni__
ochhh, dziecko musisz sie jeszcze wiele o zyciu nauczyc. Kazdy facet jak chce laske przeleciec, to bedzie slodzil, opiekowal sie, mowil wszystko to, co Ona chce uslyszec. Czemu przystojny bierze przecietna?..zeby Go nie zdradzala przy czym On sam bedzie Ci hasal na boki:) powodzenia.

no wlansie jestes przecietna i jak sama stwierdzilas mniej inteligentna od ladnych dziewczyn , dlatego wlasnie musisz sie dowartosciowac facetem :o wspolczuje

Gość 24
ale nam nie chodzi o twoja dume, moj facet tez jest przystojny i co z tego, na mnie tez faceci leca, mam i figure i twarz ladna, ale z tego hecy nie robie, a do glowy by mi nie przyszlo twierdzic, ze moja, czy mojego chlopaka uroda ma wplyw na moj charakter

dziewczyno. pokrecona jestes i powalona. ladni faceci rania przewaznie sa chamami, wiesniakami gorszymi niz Ci \"brzydccy\" !!

Gość Demokracjato nie to
dobraliscie pod względem intelektu, ty jestes totalną idiotką ktora się nie ceni, bo jej wartosc wyznacza jej facet a on idiotą, ze sie z takim bezmozdzkiem związal i narcyzem w pelnej krasie on narcyz->ona jego podwładna :D

Gość ewa_21
to fajnie ze masz przystojnego faceta. Nie Ty jedna. Ale szczerze mowiac nikogo to nie interesuje. Troszeczke malo inteligentny topik :/

Gość heeeeheee
swieta racja

Jesli Twoj nick oznacza ze masz 21lat... moze i masz, ale zachowujesz sie jak dziaciak 15letni :)

Gość __Kierowczyni__
faktem jest, że czasem i ten kaszalotowy paszczur potrafi zranić i uważa się za boskiego Żigolo :D

A mnie sie wydaje, że Asiulka wszystkich tu podpuszcza:-) Na pewno jest równie ładna, jak on przystojny. To taka woda na nasz młyn:-P