Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wtyczka 20

fryzjer w katowicach na studencka kieszen, gdzie??????

Polecane posty

Gość Wtyczka 20

znacie jakiegos fryzjera w katowicach, ktory nie spieprzy mi wlosow a zarazem nie bedzie strasznie drogi . chodzi mi tylko o sciecie

Gość pliszka
a ile dokladnie kasy chcesz na to przeznaczyc?

Gość Wtyczka 20
tak do 30 zl

Gość Wtyczka 20
????:(

Gość Wtyczka 20
nie ma w katowicach taniego i dobrego fryzjera?:(

Gość migo
kolo mc donaldsa w bramie, sowex czy cos się zwie ;) za ścięcie biorą 8 zl czy jakoś tak, dokładnie po lewej stronie

Gość migo
fajnie ;)

Gość Wtyczka 20
migo a trzeba sie wczesniej zapisywac? i czy np. jak sie im mowi- chce skrocic wlosy o 5 cm- to jest to 5 cm a nie 15 cm?

Gość migo
zalezy ile mają osób umówionych, ale zazwyczaj idziesz i Cię załatwiają :P a ja chodzę do salonu tej sieci, tyle że u mnie w mieście, więc jak w Katowicach nie wiem, ale mój znajomy kiedyś się tam obicinał-ale wiadomo chłopak to co innego :)

Gość Wtyczka 20
aaaa czyli niewiesz jacy sa tam fryzjerzy:(

Gość Wtyczka 20
a moze ktos wie cos na temat Cleopatra STudio Fruzur? na welnowcu

Gość bellablue
Cleopatra na wełnowcu przereklamowane, a Sowex to wiejski fryzjer gdzie pracuja same nieudane fryzjerki lepiej nie ryzykuj. Jak chcesz się super obciąć za 30 zł to pojedż do Piekar Śląskich na Wyszńskiego Studio Q10 pani Sonia. Bardzo dobra usługa w prowincjonalnej cenie.

Gość Wtyczka 20
wolalabym jednak katowic, gdyz tak super nie znam katowic a tym bardziej piekar slaskich:(

Gość bellablue
Kupujesz bilet wsiadasz w autobus nr 5 do Piekar na przystanku koło Stawowej tam gdzie Empik( jezdzi co 30 min) . Fryzjerka jest na głównej ulicy w Piekarach więc łatwo trafisz. Ja też jestem z Katowic a do fryzjera i kosmetyczki jeżdze tam bo mają bardzo dobrej jakości ekskluzywne usługi 50 % taniej. Gdzie w katowicach zafarbujesz włosy L'Orealem za 60 zł z modelowaniem i strzyżeniem:? Tu Swirują z cenami. A ta fryzjerka jest mega profesjonalistką w rozsądnej cenie. opłaca się jechać.

Gość Wtyczka 20
czy to jest salon na ul. Wyszyńskiego? i jesli wsiade w 5 to na jakim przystanku powinnam wysiac? chodzi mi o nazwe. i ile tam biora za strzyzenie?

Gość Wtyczka 20
jejciu, przeciez wyzej napisalas:) przepraszam. dzieki za info:) tylko jesli moglabys jeszcze napisac na ktorym przystanku trzeba wysiasc.

Gość Wtyczka 20
i jeszcze mam pytanie czy dlugo tam trzeba czekac ? w sensie aby zapisac sie na jakis dzien

Gość bellablue
Kurcze nie pamiętam , ale spytaj w autobusie to jest centrum piekar autobus tam dojeżdża nie zgubisz się.\ Trzeba się umawiać telefonicznie jakiś strasznych terminów tam nie mają 32 767 4245