aigia 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 mam takie pytanko - nie wiecie może gdzie w krakowie można kupić takie butki?? http://www.allegro.pl/item206686291_trampki_balerinki_w_grochy_na_rzepy_punk_emo_.html i nie chodzi mi tylko o znane sklepy i firmy, może któraś z was widziała lub kupowała takie butki w jakims normalnym sklepie obuwniczym ? z góry dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kobietkakokietka Napisano Czerwiec 25, 2007 Pochodź poszukaj:) ale najlepiej w jakims centrum handlowym bo tam masz wszystko w jedym miejścu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aigia 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 no właśnie jutro się wybieram na \"spacer po sklepach\" , ale jednak wolałabym iść z jakimś konkretem.. może ktoś jednak widział gdzieś takie buty? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aigia 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widziałam podobne Napisano Czerwiec 25, 2007 w warszawie, w złotych tarasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz przyjechać Napisano Czerwiec 25, 2007 do warszawy, są takie w centrum mody warszawskiej - KDT:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widziałam podobne Napisano Czerwiec 25, 2007 Oj, przepraszam, nie doczytałam że w krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
teoria 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 ja kupiłam idento za 20 zeta :P :P :P ale mieszkam jakies 40 km od Krakowa więc i ceny niższe :D :D tylko, ze strasznie się w nich nogi pocą mimo, że normalnie mi się nigdy nie pocą :P :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ginorossi 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 w Lesznie sa w Reserverd, w Krakowie pewnie tez :) a i jeszcze w sklepie firmowym HD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aigia 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 no tak, szkoda tylko ze w krakowie zlotych tarasów nie ma.. :D ale dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aigia 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 dziękuję bardzo :* jutro sie wybieram na spacerek po galerii krakowskiem i mam nadizeje ze znajde :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach