Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaa

bo ja mam zrobic wierzyc

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaa

otoz byl u mnie moj chlopak zdjal bluze i polozyl na lozku potem jak sprzatalam podnioslam ja i lezala tam otwarta gumka tzn opakowanie otwarte ale puste prezerwatywy ktorych nigdy nie uzywamy nie wiem co myslec nie tlumaczyl sie wogole siedzial w ciszy powiedzial tylko po co mial bym robic to zkims innym powedz mi jeszcze z kim i czy mu nie wierze po jakims czasie zebral sie powiedzial ze ojciec kazal mu wrocic bo ma cos pilnego wychodzac powiedzial :mylisz sie i jeszcze sie o tym przekonasz ja rycze jak glupia

Gość zalamanaaaaaaa
up

Gość to po co mu to puste
opakowanie po prezerwatywie jak Cie nie zdradza?? A moze to nie jego tylko kolegi lub kolezanki?? Dziwne to i jego zachowanie tez. Poczekaj az emocje opadna i nie rob nic pochopnie.

Gość zalamanaaaaaaa
opakowanie kolegi??wlasnie nie rozumiem rycze non stop bo zawsze uzywamy durex extra safe a to byly new carries czy jakos tak ....nic nie rozumiem

Gość zalamanaaaaaaa
??

Gość a nie wytłumaczył ci
skąd ma to opakowanie? Może nie spodziewał się, że je znajdziesz i nie miał wymówki. CHoć nie twierdzę, ze Cie zdradza. Ale skądś to opakowanie miał. Pytanie- skąd.

Gość był już taki topic
albo podpucha albo facet głupi że nawet nie umie zacierać śladów po co siedzieć i ryczeć od razu kopnij go w dupę, no chyba że teraz czekasz na to jakie bajki jest w stanie wymyśleć gumki służą tylko do jednego i raczej nie sądzę by był taki rycerski i biegał kolegom do kiosku po gumki .....mogły być tylko jego a skoro użyte, no to sama przecież wiesz....

Gość zalamanaaaaaaa
nie wim tylko skad sie wziely ...naprawde w tej bluzie nie ma kieszeni a lezala pod bluza skad mogla sie wziasc

Gość był już taki topic
te zużyte gumki przykleiły mu się do pleców i całe miasto z nimi przeszedł ;-)

Gość ej a moze przez okno ktos to
podrzucil????????? A moze to twoja tylko zapomnialas wyrzucic i teraz sie czepiasz chlopaka.

Gość 43242
"nie wim tylko skad sie wziely ...naprawde w tej bluzie nie ma kieszeni a lezala pod bluza skad mogla sie wziasc" wziac, WZIAC do cholery jasnej, naucz sie tego!!!

Gość zalamanaaaaaaa
nie zartujcie bo ja naprawde jestem podlamana nie umiem sobie tego wytlumaczyc a tak go kocham...

Gość fkakka
No to jak go tak kochasz, to pogódź się z rolą zdradzanej kretynki.

Gość realnie i rozsadnie
jesli jest kierowca tir to sprawa wyjasniona