Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kocham ciebie za darmo

kocham ciebie za darmo

Polecane posty

Gość szczesliwa-111
a kto mnie pokocha ?

Gość szczesliwa-111
Ja chyba zaraz zemdleje.po przeczytaniu takiego wyznania az mnie zatkalo.Ja tez Cie kocham juz kocham i nie moge bez Ciebie zyc!!!

Zaprawdę, nigdy kochanek nie szuka nie będąc szukanym przez swą ukochaną. Kiedy błyskawica miłości uderzyła w to serce, wiedz, że miłość jest także w tamtym sercu. Kiedy miłość Boga wzrasta w twoim sercu, to bez wątpienia Bóg pokocha! ciebie. Dźwięku klaskania nie wyda jedna ręka bez drugiej ręki. Boska Mądrość jest przeznaczeniem i jej zrządzenie każe nam kochać się wzajemnie. Jest przeznaczeniem każdej części świata tworzyć parę. ze swą towarzyszką. W oczach mędrców Niebo jest mężczyzną, a Ziemia kobietą; Ziemia chroni to, co spada z Nieba. Gdy Ziemi brak ciepła, to Niebo je zsyła; gdy utraciła swą świeżość i wilgoć, Niebo je przywraca. Niebo krząta się pilnie jak małżonek dla dobra swej małżonki; A Ziemia krząta się koło domu: dogląda porodów i niemowląt, które rodzi. Uważaj Ziemię i Niebo za obdarzone mądrością, bowiem spełniają pracę mądrych istot. Jeśli ta para nie czerpie rozkoszy od siebie nawzajem, to czemu szuka siebie jak para kochanków? Jak - bez Ziemi - ma kwitnąć kwiat i drzewo? Cóż wtedy dałaby woda i ciepło Niebu? Jak Bóg włożył pragnienie w serce mężczyzny i kobiety po to, by zachować świat przez ich związek. Tak też zaszczepił każdej części istnienia pragnienie innej części. Dzień i Noc są pozornie wrogami, jednakże oboje służą jednemu celowi: Kochają się wzajemnie, aby doskonalić swe wspólne dzieło. Gdyby Noc nie obdarzała Człowieka bogactwem, wówczas Dzień nie miałby nic do rozdania?

Gość szczesliwa-111
Ja jestem pijana z milosci !! A moge zemdlec w Twoich ramionach?

Gość szczesliwa-111
O rany juz czuje Twoj slodki pocalunek na moich ustach,az cala plone !

Gość szczesliwa-111
Dziekuje kochanie i wzajemnie !! Tylko nie zapomnij mnie pocalowac !

Gość szczesliwa-111
nie wierze ze to zrobisz

Gość szczesliwa-111
A skad ja moge wiedziec ze Ty jestes facet,ja nie lubie jak mnie dziewczynki kochaja!

Gość szczesliwa-111
a na ile wygladam?bo ja mam 89 lat

Gość szczesliwa-111
nie mam tlenu

Gość zabawny jesteś za darmo
👄

Gość szczesliwa-111
ok zaraz napisze