Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladyluck

Życie od nowa

Polecane posty

Gość Ladyluck

Witajcie! Szukam opinii tych, którzy podjęli się zadania rozpoczęcia życia od nowa rzucając wszystko to co zdarzyło się w przeszłości. Czy wiek 33 lata u kobiety to już koniec świata? Czy są jeszcze szanse w tym wieku na zbudowanie czegoś pięknego ( rodzina, spełnienie marzeń ) po nieudanym wieloletnim związku i "zmarnowanych latach" ? Ile Was to kosztowało? Czy mężczyźni tak samo odbierają porażkę jak kobiety? Piszcie proszę.....może dzięki temu się podniosę, z góry dziękuję za zainteresowanie moim topikiem.

Gość głowa do góry -ja jestem
takim żywym przykładem...rozwalił mi sie parszywy związek pełen bólu ,płaczu,awantur bez końca !!! wreszcie wzięłam sie w garść i powiedziałam wynocha!wystawiłam walizki za drzwi ...2 lata byłam sama ,nie szukałam nikogo bo miałam dość :P aż pewnego dnia poznałam faceta tez sponiewieranego przez życie , nie myślałam o niczym poważnym ale stało sie ,jesteśmy 8 lat po ślubie mamy 6 letniego syna i wiedziemy normalne życie -bardzo miłe życie dojrzałych ludzi -tobie też sie uda -zobaczysz... jak wychodziłam za mąz miałam 33 lata🖐️

;) znam kobiety ktore w pozniejszym wieku zaczely wszystko od poczatku ....sa szczesliwe. Czy 33lata to koniec swiata? Nie to poczatek nowego Twojego swiata. ..... czy mezczyzni ...? nie ! my odbieramy troche inaczej my zamykamy i zaczynamy nowe bez wzgledu na wiek ;)

Gość głowa do góry -ja jestem
teraz jestes bardziej dojrzała i powinnaś wiedziec czego chcesz... jestes kowalem własnego losu 🌻

Gość mi się tak wydaje że
33 lata, to ok. Ale kobieta 45-letnia to już chyba nie?

Gość ale pieprzysz
idz w slady facetow ;).... is gone" ma racje Wiek tu nie ma nic do rzeczy tylko twoja mloda dusza ;)

Gość Ladyluck
Ale jestem....zmęczona. To głupio brzmi, lecz nie czuję nic innego prócz zmęczenia i pustki. Z drugiej strony chciałabym zmienić wszystko NATYCHMIAST. Jaka szkoda, że to niemożliwe. Ta pierwsza "świeża" faza jest najgorsza-zwłaszcza nieprzespane noce i poczucie straconego bezpowrotnie czasu. Czy też miałyście/mieliście wrażenie, że wszystko macie wypisane na twarzy? Że wszyscy wszystko o Was wiedzą ( Waszej porażce ). Myślę już nawet, by wyjechać za granicę - jak zmieniać to wszystko. może przeszłość nie będzie mi już tak ciążyć jak garb na plecach.....

Gość megi.r
szalenie samotna 26 latka z centrum polski