Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pierwsza Miłość

Szukam Przyjaciółki z dolnośląskiego

Polecane posty

.. tak mi brak żeńskiego pierwiastka w życiu rodzinnym, codziennym, moim ...\"Nie rozumiem Cię\" - mogę usłyszeć..cóż nikomu się wyżalić; brak empatii (bo sami mężczyźni w koło :/), subtelności, z nikim na piwko, z nikim na plotki, troski dzierżę w tylko swoim sercu. I czasami tak mi smutno, że taka jakaś jestem wyobcowana.. ale to nie z mojej winy. Po prostu nie mam w swoim otoczeniu normalnej, konkretnej, stanowczej, liberalnej, rozważnej acz szalonej kobitki. Może któraś z Was czuje się podobnie? Chce pogadać, wykrzyczeć się, nabluzgać gdy trzeba a nawet jak nie potrzeba.. Mam 27 lat i szukam bratniej duszy piszcie - ginger-lola@o2.pl Pozdrawiam wszystkie zdenerwowane ;)

Gość przyszła Przyjaciółka
a ja z górnego - moge byc wirtualna Przyjaciółka jesli tylko chcesz:)

pierwsza miłośc ja sie chyba kwalifikuje bo jestem z dolnośląskiego a skąd konkretnie i ja również szukam bratniej duszyczki :-)

Gość szkoda ze tak daleko
bo czuje to samo.. mam 23 lata super faceta superr kumpli ale...kobiecego wsparcia brak:( tyle ze ja jestem z Łodzi;)

aż się wzruszyłam ... dziękuję dziewczęta za odzew! Wiem teraz, że nie jestem sama z moimi tęsknotami wiem jak trudno w tym wieku nawiązuje się przyjaźnie ale wierzę, że Nam się uda - wystarczyć pardzo chcieć... wszystko się wtedy samo jakoś toczy! Jestem z okolic Jeleniej Gory

Gość hej może pogadamy na tlenie
??

Ja mam chłopaka w samym centrum Jeleniej Góry:))) Mała Przyjaciółko!!! W pieknej okolicy mieszkasz!!!! i pamietaj..nie jestes sama:)

Pierwsza Miłosć - mialo być - a nie Mała przyjaciółko:) No cóz..zakochana jestem, wiec mozna mi wybaczyc mala pomyłke

dziewczyny! Napiszcie coś o sobie na maila taką małą litanię, he he odpowiem na każdy liścik i też postaram się nakreślić też swą osobę CZEKAM P.S.Przyjaciołko - chłopak w centrum Jeleniej, hm? No lepiej być nie mogło

a ja z małopolskiego............. :-) mam w sumie tylko jedna przyjaciolke z podstawowki i z liceum... wszyscy gdzies wybyli, i w sumie ja mam taka choa rodzinke ze nigdy nie mialam czasu nigdzie wychodzic i tu jest ten ból ze nie mam nikogo. na dodatek ta moja przyjaciolka urodzila dziecko i sie wyprowadzila do miasta obok... sama jak palec........:-(

wysłałam maila:))

gusia81:) ale fajnie jest tez miec bratnia duszyczke tej samej płci, nie? a Swojego Jedynego, tez zapewne znajdziesz już wkrotce:)

gusia81 -> odwdzięczę się.. mam wolnego brata tzn.singla :D I tu właśnie, narodziła się grupa pod wezwaniem Pierwszej Miłości: Poszukiwaczki Drugiej Żeńskiej Połowki