Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **horny bitch**

GDZIE LEŻĄ GRANICE TOLERANCJI SEKSUALNEJ?

Polecane posty

Gość **horny bitch**

jw. co jest zdrowe, a co już przekracza granice przyzwoitości i zdrowego rozsądku wg Was??

Gość xml
pytanie o takie pierdoly to juz maxymalne zboczenie, jestes chora i powinnas zostac odizolowana od reszty spoleczenstwa

Gość **horny bitch**
dziekuje, pochlebiasz mi :D

Gość zuzia nie duza
nie ma za co apropos pisze sie "biacz" a nie "bitch" :P

Gość onlinek
nic nie jest złe, dopuki obydwum osobom sprawia to przyjemność. Mówię oczywiście o seksie.

Gość hmm........
granice? wyznaczają je sami zainteresowani, czyli partnerzy. wg mnie jeśli pewne zachowania i, nazwijmy to, fetysze są akceptowane przez obie strony, to dla tych dwu (czy więcej osób) to właśnie są te granice. jak się mówi - wszystko dla ludzi ;)

Gość **horny bitch**
to moze precyzyjniej przeczytaj topic ...

Gość onlinek
no właśnie, granice wyznaczają sobie sami zainteresowani. Nie rozumiem o co ci chodzi?

Czytam właśnie ale nie zaznaczone o jaką tolerancję chodzi, czy chodzi o tolerancję względem zachowań własnych i patrnera/rki, czy chodzi o innych ludzi z którymi nie uprawiamy sexu?

Gość **horny bitch**
własną i partnera ... nowego partnera seksualnego.

Gość onlinek
moim zdaniem nie ma granic, jeśli TO co robicie podoba się zarówno tobie jak i twojemu partnerowi/partnerce.

Gość kruella aaa ll
no jak ktos ma ochote cos jeszcze naskrobac to be my guest ... ja mam generalnie z tym problem, bo nie toleruje niektorych zachowan seksualnych mojego faceta. i tutaj rodzi sie konflikt. na szczescie jestemy ze soba niedlugo, wiec nie trudno bedzie to skonczyc jak pewne rzeczy sie nie zmienia ...

Gość fkakka
"Tolerancja" to chyba nieodpowiednie słowo do tego, o czym tu mowa. Albo sprawie ci przyjemność to, co twoj partner ma chęć z tobą robić, albo nie. To nie jest kwestia tolerancji tylko przyjemności. Albo ci to leży, albo nie. A jak ci nie lezy, to przymuszanie się do czegokolwiek jest absurdem i przyzwoleniem na wykorzystywanie.

Gość **horny bitch**
ja naprzykład lubie vomit i z moją partnerką często uprawiamy te dziedzine seksu która dla wielu jest tabu

Gość **horny bitch**
próbowaliśmy scat ale nam niepasuje, pising czemu nie fajna sprawa

Gość kolalka
ja mam duzo zahamowań :D żadnego sranka na siebie, sikanie też raczej odpada żadnego ostrego sado-maso (delikatne moze być typu, wiazanie, klasy, ciaganie za włosy, świntuszenie, odgrywanie scenek itp), zadnych akcji zbiorowych, zadnych hardcore'ów w miejscach publicznych (kibelek w knajpie czy sexik w samochodzie jak najbardziej ale absolutnie żadnego robienia loda w restauracji pod stolikiem czy pieprzenia sie na łyżeczkę pod kocykiem w pokoju pełnym ludzi), zadnego wtykania całych łap w cipkę ( jestem dosc wąska i przy maksymalnym podnieceniu wchodzą góra 3 palce) nie mówiąc juz o pupie, no iżadnch zwierzat... bleee... :O cała resztę raczej akceptuję.

Gość kolalka
rzygania na siebie tez mnie nie kręci :O