Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studio Q10

Likwidujemy cellulit-pierwszy aparat BTL na Śląsku.

Polecane posty

Gość studio Q10

Likwidujemy cellulit w 3 tygodnie- pierwszy aparat mezoterapii bezigłowej NNM firmy BTL na śląsku. Szybkie rewelacyjne efekty.

Gość cellasene77
Widziałam w programie chcę być piękna rzeczywiście rewelacyjne efekty! Mnie bardziej interesują zmarszczki. Macie mezoterapie bezigłową na zmarszczki, bo jeśli tak to zapisuje się od razu! Niw ważne ile kosztuje, wiem że to rewelacja!

Gość monikagg
Naprawde to skuteczne? Jesli tak to ile ta przyjemnosc kosztuje?

Gość Phuket
Robiłam na tym aparacie BTL zabiegi w Warszawie, rzeczywiście cellulit zmniejszył mi się o dwa stopnie. Chciałabym teraz zrobić na brzuch żeby zrobił się napięty, bo te środki bardzo fajnie działają na napięcie skóry. dodam również,że schudłam 2 cm w udach. Polecam na prrawdę warto wydać pieniądze.

Gość Krystik
hej dziewczyny musze przyzac ze efekt po mezoterapii NNM zaskoczył mnie bardziej niż się mogłam spodziewać. Byłam w Poznaniu, w YU spa na Bolka (yuspa.pl). Dziewczyny super i miła atmosfera. Mogę z czystym sumieniem polecić. No i nie naciagają na serie 10 zabiegów jak inni. Mi starczyło 6 a ceny bardzo przywzwoite, chodciaż do tego efektu to cena nie ma znaczenia. Robiłam uda a teraz zapisałąm sie na brzuch... pozdrawiam