mania151 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 Witam,zapraszam zainteresownych kosmetykami firmy Oriflame. mania151@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe *** Napisano Kwiecień 28, 2013 sama se kup to badziewie nie naciągaj innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2014 dzien dobry jestem konsultantka oriflame i avonu prosze skladac do mnie zamowienia pod numerem tel 797422581 katalogi mozna zobaczyc na stronie www.orimflame/katalog.pl i www.avon/katalog.pl na zamowienia czekam do 5tego maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2014 lub na adres mailowy ewelina.ucek@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Avon Liderka Kaśka Napisano Lipiec 11, 2014 Witam, chcesz zostać konsultantką Avon? napisz do mnie: kaska649@wp.pl Co katalog super programy dla nowych konsultantek i tym samym świetne nagrody do zdobycia. Chcesz wiedzieć więcej? napisz do mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 5, 2014 tutaj znajdziesz więcej info w temacie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,11386 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach