zagubiona we własnym świecie 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 chciałabym aby w tym temacie wypowiedziały sie konsultantki i klientki avony o oriflame...wasze opoinie ,porady o kosmetykach,z ktorej firmy uzywacie,czy jestescie zadowolone,jak czesto zamawiacie,czy kosmetyki spełniaja wasze oczekiwania. osobiscie nie uzywam avonu,kosmetyki mi nie słuza,uczulaja ,wg mnie nie sa jakosciowo dobre. ale czekam na wasze opinie ,bo przevciez innym moga one odpowiadac. za to jestem zadowolona z oriflame. chociaz sa drozsze,to wg mnie warto. jakie kosmetyki do tej pory uzywałyscie. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *Dominika* Napisano Czerwiec 25, 2007 ja używam i z avonu i z oriflame. chociaz cześciej z ori, z avonu glownie zele pod prysznic a takze bardzo lubie puder brazujacy. avon jest tanszy i wydaje mi sie ze jakosciowo gorszy. oriflame to kosmetyki szwedkie (podobno) ale ja nie narzekam. zawsze mozna oddac produkt jezeli nie pasuje bez zadnych problemow. uzywam wielu rzeczy z ori- perfumy, kremy zapachowe, zielone korektory, serum do biustu, balsamy, pomadki, kredki i wleel wiele innych:) i jestem zadowolona. ale nie kupuje cieni bo sa drogie i wedlug mnie malo wyraziste;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto jeszcze Napisano Czerwiec 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamusia21 Napisano Czerwiec 25, 2007 ja użyam perfum z avonu ale wiem że kosmetyki kolorowe typu szminki cienie są do niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupuuuppppppppppp Napisano Czerwiec 26, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gossipgirl Napisano Czerwiec 26, 2007 ja juz pare lat uzywam avonu i musze przyznac, ze jestem zadowolona. Kosmetyki SPA, a takze do stop, roznego rodzaju balsamy i zele sa swietne. Nie polecam jednak dezodorantow. Moj ulubiony produkt to perfumy Pur Blanca;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona we własnym świecie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 tak mało z was uzywa kosmetyki tych firm?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skoota 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 ja jestem konsultantka avonu i musze pwoiedziec że bardzo dobrze sprzedaja sie żele pod prysznic a także preparaty do stóp ora podkłądy,a także kulki brazujące i jeszcze wiele wiele innych:) co do cen to są raczej przystepne... kosmetyków oriflame tez używam..choc troche mniej...ale uwielbiam perfumy...eclat ,giordani,i fire:) poza tym kosmetyki oriflame sa rzeczywiście bardzo dobre ale za to cena troszkę wyższa:) jednak częsciej używam avonu i nie narzekam raczej... gdybyście miały jakies pytania to chetnie odpwiem w miarę możliwości:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona we własnym świecie 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 fire i volare to moje ulubione zapachy:) no fakt,ze oriflame maja wyzsze ceny-ale osobiscie uwazam,ze warto:) no ale jak komus słuza,odpowiadaja kosmetyki avonu to czemu nie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja uzywam oriflame Napisano Czerwiec 26, 2007 naprawde sa dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *Dominika* Napisano Czerwiec 26, 2007 a moje zapachyz Ori to Giordani white gold i Elvie a z Avonu- Tommorow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A INNE KOSMETYKI Napisano Czerwiec 27, 2007 NP KREMY ,SZCZEGOLNIE CHODZI MI O OPINIE Z ORIFLAME. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona we własnym świecie 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 tak mało was babki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SOnitka Napisano Czerwiec 27, 2007 Ja jestem kosultantką AVON. Moje klientki nie rezygnują z zamówień tych kosmetyków, wręcz przeciwnie, nabywają ich coraz to więcej. Jeśli o mnei chozi, to nie chwalę sobie serii "clearskin", ponieważ są zdecydowanie za mocne i na mojej skórze wywołują efekt odwrotny - pojawianie się wyprysków. także jeśli chodzi o kosmetyki kolorowe - "colortrend" mam nie miłe mniemanie, gdyż są zdecydowanie za mocne, tusz skleja rzęsy, podkład nieodpowiednio się rozprowadza pozostawiając plamy, cienie zbyt mocne i ciemne, a lakiery słabo widoczne i dają nieporządane kolory... PO za kosmetykami o mojej ujemnej opinii, są też te drugie, np. ANEV, SSS, BRONZE, SENSES... Które są kosmetykami dobrymi, wpełni spełniającymi wymagania. Co do Oriflame, to moja siostra była kiedyś konsultantką... Klientki raczej nie chwaliły tych kosmetyków. Pozdrawiam papa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doris 19 Napisano Czerwiec 27, 2007 hej byłam konsultanyka dośc dlugi czas ale i wciąglo mnie to naprawde nie robilam z tego dużych pieniedzy raz bylo wiecej a raz mniej ale robilam to raczej z mojego zainteresowania,ale przyszła maturka i mialam malo czasu i rzuciłam to nie ci.ągnie mnie zeby znowu sie przyłączyc do grona konsultantek ale nie zaprzeczam ze może kiedys jeszcze wejde w ten biznes a jeżeli chodzi o moja opinei na ten temat to uważam ze kosmetyki avonu są po prostu średni czesto ich cena jest nie adekwatna do działania kosmetyku,lubi enie króte produkty avonu i używam ich do dzis np wody toaletowj pur blanca czy kolorowego balsamu do ust,nie króre kosmetyki sa naprwde dobr np krem anew clinical ,którego używ moja mama ale niestety nie które nie śa watre swojej dośc wygórowanej ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doris 19 Napisano Czerwiec 27, 2007 hej byłam konsultanyka dośc dlugi czas ale i wciąglo mnie to naprawde nie robilam z tego dużych pieniedzy raz bylo wiecej a raz mniej ale robilam to raczej z mojego zainteresowania,ale przyszła maturka i mialam malo czasu i rzuciłam to nie ci.ągnie mnie zeby znowu sie przyłączyc do grona konsultantek ale nie zaprzeczam ze może kiedys jeszcze wejde w ten biznes a jeżeli chodzi o moja opinei na ten temat to uważam ze kosmetyki avonu są po prostu średnie czesto ich cena jest nie adekwatna do działania kosmetyku,lubi enie króte produkty avonu i używam ich do dzis np wody toaletowj pur blanca czy kolorowego balsamu do ust,nie króre kosmetyki sa naprwde dobre np krem anew clinical ,którego używa moja mama ale niestety nie które nie śa warte swojej dośc wygórowanej ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona we własnym świecie 0 Napisano Czerwiec 27, 2007 ile kosztuje ta pur blanca?? ile ml jej jest?? i tak szczerze ile utrzymuje sie czasu zapach?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupupupupupup Napisano Czerwiec 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ally Lalen Napisano Czerwiec 28, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poleecaaam Napisano Czerwiec 28, 2007 http://www.allegro.pl/item210753655_avon_kulki_damskie_i_meskie_do_wyboru_najtaniej_.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie używam Napisano Czerwiec 28, 2007 od roku ani avonu ani oriflamu..... i wreszcie zaczynam być zadowolona ze swojej skóry.... wcześniej zadowolona byłam tylko w momencie zakupu....bo taki ładny katalog i opakowanie i obietnica cudu.... który niestety się nie nie następował.... przychodziło rozczarowanie.... i następny katalog, gdzie była nowa znacznie lepsza wersja danego specyfiku..... i tak wywalałam coraz większą masę pieniędzy w błoto..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zdecydowanie wole Napisano Czerwiec 28, 2007 oriflame, jest drozszy ale i jakosc lepsza niz w avonie kazdy krem z avonu mnie uczula a z oriflame mialam juz 2 i oba byly ok. pozatym maja fajne perfumki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejko25 Napisano Czerwiec 28, 2007 ja byłam konsultantką 1,5 roku ale teraz nie mam na to czasu. Bardzo mi odpowiada serai dla 25-latek Anew Retroactive. bardzo fajna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nieszczęśliwa77 Napisano Czerwiec 28, 2007 Witam wszystkich, jestem konsultantką Avonu i ogólnie rzecz biorąc nie narzekam. Największym powodzeniem cieszą się tusze do rzęs, żele pod prysznic Senses, płyny do kąpieli, seria SPA a zwłaszcza maseczka błotna(jest super), krem do ciała z oliwek, seria z białej herbaty; krem do biustu, peeling do ciała i krem antycellulitowy; kremy Naturals; kosmetyki do pielęgnacji stóp. W kwestii zapachowej dominuje Pur Blanca, LBD. Moje ulubione produkty to: Crystal Aura, TTAlways, Incandessence, Blue Rush dla niej; żele pod prysznic i mydła w płynie Senses; nawilżający krem do stóp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryszarda_Prawdziwa Napisano Czerwiec 28, 2007 Używam dużo kosmetyków z Avonu. Lubię przede wszystkim żele pod prysznic i balsamy z serii Senses, kremy do rąk, serię Skin So Soft, ksometyki z serii Spa. Lakiery do paznokci i kosmetyki do włosów Advanced Technics mi nie podpadaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upuuuuuuuupppppppp Napisano Czerwiec 29, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a i o Napisano Czerwiec 30, 2007 ???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupuuuuuuuuuppppppppppp Napisano Czerwiec 30, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość halooooooooooooooooooooooooooo Napisano Lipiec 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach