Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2007 ...cudowny zapach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2007 nie, to jakby mięso w aromatycznym sosie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Napisano Czerwiec 25, 2007 Ktos puscil pawia pod oknem a jej zapachniało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2007 jak można jeść w sosie o tej porze? :( i do tego koty się drą i wrzeszczą po całości :O przecież to nie marzec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weredyczka 0 Napisano Czerwiec 25, 2007 Lusesita- dżizassss!...to rzeczywiście bardzo interesujące,jaki Cię trapi problem. :-O Warto byłoby wrzucic ten temat do \"polecanych przez redakcję\" :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo sama nie wiem Napisano Czerwiec 25, 2007 masz fuksa, bo mojemu mezowi ostatnio wpadly TRZY NIETOPERZE :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2007 o kurcze :D jakby mi się tak wplątał w kudły to by dopiero było :P mi wpadł niedawno taki wielki... nie wiem... owad :O ale latał jak ślepy i się obijał o wszystko... a kilka dni temu wpadł do mnie ptaszek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo sama nie wiem Napisano Czerwiec 25, 2007 na dodatek nie umialy wyleciec, bo na balkonie stal rozlozony parasol sloneczny, wiec maz musial poczolgac sie z kocem i go zlozyc :P hahaha, ale mial wine gdy wrocilam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Czerwiec 25, 2007 :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach