Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobic

moj 4 latek dalej sika w spodnie

Polecane posty

Gość niewiemcorobic

jak go oduczyc? macie jakies propozycje?

Gość Bebe confort
czterolatek i dopiero teraz zastanawiasz się co robić?Jak rodzice mogą zaniedbywać takie rzeczy.Teraz jak jest już tak duży to postrasz go ,że będą się śmać z niego

Gość niewiemcorobic
do 5 lat rozwija sie miesn-zwieracz..... jestes bez sensu, lepiej sie nie odzywaj

Gość niewiemcorobic
dzieki za rade czasami juz nie mam nerwow, codziennie mokre rzeczy z przedszkola:-O ale on tez bardzo czesto do toalety musi, szkoda mi go, bo czasami co 5 min. Lekarz badal go i zadnej choroby nie stwierdzil.

Gość oczywiscie ze coś z tym
zrobić musisz :( -piszesz,że często biega do toalety,bo widzi twoją irytację i dziecko się też przejmuje tym-chciałby dobrze ale pomału ,pomału...spokojnie

Gość niewiemcorobic
wiem, probowalam wcale na to nie zwracac uwagi, ze niby wcale tego nie zauwazam, ale znowu jest gorzej, moczy majtki spodnie, i kiedy mu mowie zeby je zdjal bo sa mokre, on zaprzecza:-o czasami brak mi cierpliwosci tak pije duzo, ale tak juz zawsze bylo.

Gość blue melody
Zmień lekarza, trzeba kogoś doświadczonego w tej kwestii, skoro tak często siusia. Byłoby lepiej jak wiesz, żeby na czas nauki nie chodził do przedszkola, może teraz latem. Metoda pochwał jak najbardziej, ponoć w każdej dziedzinie wychowawczej najskuteczniejsza. Miałam córkę, która siusiała do 4 lat, mimo to kładłam ją spać bez pieluchy i nocnik przed snem, budziłam ją w nocy. Pod prześcieradło podkład, taka cienka ceratka.

Gość niewiemcorobic
sok jablkowy z woda, i wode, mleko:-O

Gość niewiemcorobic
to samo, tak jest jeszcze gorzej. Suche dni sa rzadkoscia

Gość niewiemcorobic
dzieki za rady, mam nadzieje ze starczy mi cierpliwosci-jutro zaczynam gre na pochwaly i nagrody:-O