Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maleńka__20

Dlaczego życie jest tak niesprawiedliwe dla grubych?

Polecane posty

Gość Maleńka__20

Mam koleżankę na roku, która jest no co tu dużo mówić, otyła, chyba nie zależy to od niej, bardzo mało je. Jest tak fantastyczna, inteligentna,wrażliwa i przede wszystkim zabawna, cokolwiek powie wszyscy od razu odzyskują humor, kiedy jej nie ma jest smutno. Ze swoim poczuciem humoru nie jest jakaś nachalna, każdy dzień, nawet najgorszy egzamin jak ona przyjdzie, rozładuje napięcie, uśmiechnie się, przy tym potrafi śmiać się sama z siebie, z swojej wagi.Każdy chciałby mieć taką przyjaciółkę,niesamowita optymistka. Uwielbiamy ją za to jaka jest, jej się nie da nie lubić ma w sobie magnes chyba... no i teraz smutna prawda, choć wszyscy ją lubią nigdy nie miała faceta, nie wie co to bycie pożądaną, nie wie co to wylegiwanie się na plaży w bikini i przyciąganie męskich spojrzeń....czemu to jest takie niesprawiedliwe??? kiedy kumpel się upił rano obudził się koło niej ale do niczego nie doszło, dostał prawie zawału serca, że po pijaku z nią...później wszyscy się z niego śmiali, bo jak z nią można cokolwiek??? no jak??? a wszyscy ją dosłownie uwielbiają za jej charakter i sposób bycia, a lecą tylko na wygląd!!

Gość się nie zgadzam
mój mężczyzna jest człowiekiem otyłym....nawet dość mocno otyłym, a jestem z nim od 7 lat i bartdzo sie kochamy. Wszyscy moi znajomi i nowo poznani pytaja, dlaczego z nim jestem... nie pasujemy do siebie, powinnam miec mega przystojniaka ..itd, ale ja naprawde nie potrzebuję nikogo innego. Jest mi z nim dobrze i nie zamienię go na zadnego innego❤️

Ja też niestety nie nalezę do najchudszych osób na świecie i też nie mogę długo spodkać odpowiedniej partnerki, ale cóż takie zycie. Ale powtarzam sobie jedno \"Każda zmora znajdzie swojego amatora\" i w to wierze i życzę tego sobie i twojej przyjaciółce

Gość do dark_koyot
mam pomysł: wymieńcie sie e-mailami. Niech kolezanka Maleńka_20 poda Ci adres swojej tęgiej przyjaciółki , albo w ogóle po cichu zainicjuje "spontaniczne" spotkanie ;-) Może akurat zagubione dusze się odnajdą ;-)

Gość bo to kaszaloty
i tyle

Gość kabel
prawda jest taka: gruba jest fajną przyjaciółką, ale w związku istotną rolę odgrywa sex, a co za radość bzykać wieloryba?

Gość myslaca inaczej
No tak...malo je a jest gruba? Dziwne...ludzie nie tyja od powietrza ani od grawitacji. PEwnie wieczorami palaszuje batoniki i mase innych rzeczy. Jest leniwa i nie chce jej sie za siebie wziac. Ot co... A czemu nie ma faceta? Kobieta u boku faceta pelni funkcje reprezantatywna. Musi byc ladna i pociagajaca.Z wielorybem nikt sie nie chce pokazywac bo to obciach. W lozku---duze dupsko z rozstepami, ogromne zwisajace piersi...to musi byc oblesne. Ciekawa jestem czy mezczyzni wyobrazaja sobie zrobic minete takiej puszystej kobiecie:) Prosze o wypowiedzi:)

Gość hahahahahaa dobre
"wieloryba" hahahahahaa ale w koncu moze jakiś zoo amator sie trafi ewentualnie można na spidermena :p:p:p waga jest wazna dla zdrowia i urody jednak ja mam przyjaciółkę która jest dosyc mocno "zbudowana" najdelikatniej mowiać jednak jestbardzo zadbana i ma śliczną buźkę nie ma problemów z facetami najwyrazniej twojaprzyjaciółka jest otyła i zaniedbana co moze wywoływac obrzydzenie w facetach.

Gość BeznadziejnaOsobaMarginesemSpl
ale dlaczego jest taka gruba ? bierze jakieś leki czy coś? mówisz ze malo je ?moze tylko przy was a w sama obżera się nie wiadomo czym była u lekarza? jakeigoś dietetyka?

Gość trza sie odchudzic
i nie bedzie problemu

Gość BeznadziejnaOsobaMarginesemSpl
haaaalllo autroko 🖐️

Gość a mnie akwarium
jesli myje swoje tłuste oblesne dupsko,pucuje zeby,zmienia ubranie zcęsciej jak raz dziennie potrafi jeśc nie mlaszcząc ,siorpiąc i nie wylewajac sobie na ubrania sosów itd i nie trzesie sie na widok hamburgera :p

Gość Dziewczęca
Można jeść mało i być otyłtym. Miałam kiedyś znajomą z chorymi nerkami. Jadła jak wróblelk, ale jej organizm zatrzymywał wodę (tylko od pasa w dół) i wyglądało to bardzo nieładnie. Niestety, sprawa nieuleczalna na dzień dzisiejszy. Darujcie sobie więc teksty o wieczornych batonikach.

Gość to niech uprawia jakis sport
od biegania i dobrej diety KAŻDY schudnie

Gość klempałosia
"myślaca inaczej"- 'czytając twoje wypociny nasuwa się wniosek, ze zdecydowanie jesteś " inteligentna inaczej".

Gość lady with the spinning head.
polecam strone www.xl-pozytywnie.pl - tam się odnalazłam mam cudownego faceta, mieszkamy razem, coraz wiecej ubran dla grubaskow, coraz większe zainteresowanie grubaskami, koncze studia, mam dobrą prace, wspaniałych znajomych i wyjazd na wakacje niedługo, czegóż chciec więcej? kocham zycie nawet w rozmiarze XL!

Gość puszysta22
glupie pieprzenie o dmuchaniu wieloryba jakoś ja jestem gruba i moj facet uwielbia moje ciało bo mowi ze jest mieciutkie i delikatne! uwielbia je pieścić i całować!! przy każdej okazji mnie dotyka, bo mowi, ze uwielbia ciepło mojego ciała:) zanim go spotkałam miałam wielu facetów i zaden nie brzydził się mnie! ile razy slyszałam juz od kobiet, ze nie pasujemy do siebie bo on taki przystojny, a ja? a ja gruba i co z tego? kochamy się najbardziej na swiecie! i to jest najważniejsze, a opinie ludzi mamy w dupie! jest na tyle duża, ze szanowna opinia zmieści się i jeszcze miejsca zostanie ;) nie poddawajcie się grubaski! kazda kobieta jest piękna! i kazda znajdzie w końcu swojego jedynego księcia:)

Gość Margoloaaa
Moim zdaniem Twoja kumpela powinna udać się do lekarza. Może być wiele przyczyn otyłości, np. problemy z tarczycą, cukrzyca, zajadanie emocji, geny itd.Powinien zrobić jej potrzebne badania, rozpocząć leczenie jeśli jest konieczne i skierować do dietetyka. Ludziom sie udaje z tego wyjść, więc zyczę Twojej koleżance powiedzenia !

Gość puszysta22
własnie ja mam problemy z tarczycą, a bliżej niedoczynność :o

Gość dihfukdjk
niektorzy jedza normalnie i s agrubi inni sie obzeraja a ich waga ani drgnie ja biegam , jetseman ciaglej diecie cwicze i dopiero teraz wygladm jak koleznaki ktora zra wszystko na co maja ochote a i tak nie tyja!

Gość Margoloaaa
Puszysta22, mam nadzieję, że leczysz się. Fajnie, że Ci się układa w życiu i super, że masz gdzieś nieprzychylne uwagi.Powodzenia !