Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automoto

Volvo

Polecane posty

Gość automoto

czy częśći zamienne do volvo są stosunkowo drogie? droższe niż np. do volkswagena?

Gość iiiiiiiiiiiii
do volvo zdecydowanie drozsze i cezko dostepne. Napisz jaki rocznik i model, to napisze co sie oplaca

Gość automoto
myslałam o vovlo v40, rocznik 97, diesel tanszy niż golf, dlatego sie zastanawiam

Gość iiiiiiiiiiiii
on jest tanszy niz golf, ale malo chodliwy. Bedziesz musiala kupowac czesci, za ktore sie nie wyplacisz, bo sa bardzo drogie. Handluje autami, wiec sie znam.

Gość automoto
ok, dzieki masz moze golfa na sprzedaz IV?

Gość iiiiiiiiiiii
Tak mam, Golf IV, rok 1997, 2 poduchy, el. szyby, el. lusterka, centralny z pilota, ABS, alarm, wspomaganie, radio z CD, alusy 15, 1.9 TDI, 140 000 km przebiegu, bezwypadkowy za 15 500, do malej negocjacji.

Gość iiiiiiiiiiii
Mam tez VW Polo, 1998, 150 000km, 1.4 75KM, wyposazenie full, za 10500zl.

Gość agent007..
daj jakiegos maila do siebie, bylbym zainteresowany tym Golfem

Ja bym była zainteresowana golfem IV takim do 21 000 zł od rocznika 98 , oczywiście niski przebieg do 140 000 i klimatyzacja mile widziana:) Tylko żeby autko było zarejestrowane w Polsce:) Jak ktos ma niech pisze:)

Gość do iiii
a jak z czesciami i serwisem BMW? Warto? mam na mysli BMW 528i

Volva są raczej bezawaryjne stąd wysoka cena części. Czasem coś się niestety psuje :P ale do v50 widziałem jakieś części używane w całkiem przyzwoitych cenach.

Jednego na pewno tym starszym modelom nie mozna odmówic tj. żywotności, a widziałem egzemplarze z 450tys przebiegiem. Przedstawiciel Volvo na forum

Nowe Volvo S60 zostało określone mianem samochodu, który będzie wyznaczał drogę dla innych aut koncernu. Samochód jest luksusowym autem skierowanym dla zamożnych, ale i energicznych kierowców. Na przykładzie tego auta widać że elektronika jest potrzeba w każdej dziedzinie życia.

Mam Volvo S60 ale aż tak się nim nie jaram, ot ładny solidny samochód, świeżo po przeglądzie i w sumie nic mu się nie dzieje już parę latek :)

Gość kokodyl
Jeździmy kumplowym v40 i nic złego nie da się powiedzieć mimo że jest traktowany po macoszemu.

Gość lubię Jabłka
autorko nie kupuj Golfa IV!!!mąż kupił niedawno tego szrota za 11 tys.rocznik '99 ,1.9 TDI diesel i zaraz po zakupie okazało się w sumie silnik cały jest do wymiany a babka sprzedając go okłamała nas,że to jakaś tam tylko drobna usterka.Wyobraź sobie,że od miesiąca nikt nie może nam tego silnika zmienic bo wiecznie coś nie pasuje!!już ręce nam opadają.Ostatnim razem jak mechanik włożył nowy silnik jakiś to w trakcie jazdy,ujechaliśmy ze 100m od warsztatu rozwaliło wszystko w środku aż częsci na szose poleciały a my w szoku!dym był straszny!nie polecam nikomu tych szrotów!!!

Gość szponder wołowy
15,5 tyś i nawet klimy nie ma ale bida

Gość szponder wołowy
i ten przebieg 140 tyś buhahahahahaha bierz w ciemno igiełka

Gość asddasds
Nie podoba nam się ta chińszczyzna.

Gość do lubie jablka
ale walisz farmazony :D