Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholiczka z samotnosci

Kto z was jest na 100 pewien ze nie zazna milosci nigdy?

Polecane posty

no i teraz zacznie sie wymyslanie , bo tego ktos nie lubi i czegos innego.........jesli ktos nie lubi klubow to proponuje wyjscie do ogrodka piwnego, do kina teatru, wyjechac na zagle, hm w zimie narty, albo poprostu wyjsc z domku:) nie przyjmujcie postawy pasywnej wylaczcie komp i idzcie do ludzi

Gość kolega kolegi znajomego
Nuanowi chodzi o to ze jakby jaks dziewczyna podeszla do niego , rozsunela mu rozporek , wyjela penisa i wziela go sobie do ust to moglby sie bardzo osmielic i nawet moze zagadac do niej :) Dlatego dziewczyny przejmujcie inicjatywe 🖐️

Gość larwa_naście
ja też nie zaznam:(( Myślę, że to kwestia charakteru. Jedni ludzie przyciągają innych inni odpychają.Ja niestety należę do tej drugiej grupy:(

jesli ktos nie lubi klubow to proponuje : ogrodek piwny, kino, wyjazd na weekend nad jeziorko badz w gory , jest wiele mozliwosci generalnie chodzi o to zeby wyjsc do ludzi:) taka jedna ona- to fajnie ze sie nie uzalasz nad soba

kolega kolegi znajomego -> Myśle, że byłbym wtedy bardziej zdziwiony niż ośmielony. I mógłbym podejrzewac, że w ten sposób \"poznaje\" też innych więc myśle, że raczej nie liczyłbym tutaj na dłuższy związek. Ale ogólnie rzecz biorąc rada do kobiet - przejmujcie inicjatywę - nie jest zła, tylko proponuje nieco inną formę.

Summaries, ale to, ze ona \'jest taka\' w pudle zwanym telewizorem nie znaczy, ze taka jest w zyciu. Nie wiesz co ona mysli, co lubi i co uwaza, więc nie masz prawa okreslac jej osobowosci( a raczej jej braku) :O Dlaczego ludzie klasyfikują innych na podstawie zenujących plot pudla czy innych szmatlawcow i paru blyskow fleszy w tv :O

mniami ->każdy radzi osobom nieśmiałym i samotnym wychodzenie do ludzi, ale w praktyce to nie jest takie proste. Taki wyjazd np wiąże się z kosztami i koniecznością poświęcenia wolnego czasu, w kinie nie poznaje się ludzi tylko ogląda filmy, a siedzenie samemu w ogródku piwnym to średnia przyjemność.

Nuan--> ale nioe wierze ze nie masz znajomych:) chodzi o wyjscie grupa:) wszedzie mozna poznac kogos....nawet wracajac do domu na ulicy...... jesli chodzi o wyjazd koszty sa , ale przeciez to kwestia znalezienia taniego osrodka i przyoszczedzenia kasiorki:)

Gość **blondynka**
Nuan, kazde miejsce jest odpowiednie na poznawanie kobiet, tylko trzeba umiec zagadac tak, by wzbudzic zainteresowanie, reszta dzieje sie sama.

mniami-> nie mam tak wielu znajomych, z większością straciłem kontakt po studiach, inni powyjeżdżali za granicę lub do innych miast. Moi koledzy też nie lubią takich miejsc jakie wymieniłaś, najczęściej spotykamy się wynajmując salę i grając w kosza, no ale tam raczej nikogo nie spotkam :)

Nuan Tobie jest wygodnie........:) wynajdujesz usprawieliwienia na stan ktory podswiadomie akceptujesz :)

Wiadomo, ze jest ustawione z gory, kto wygra a kto nie i tego typu. A w tancu to się tak nagadala, ze rzeczywiscie mozna ją zaklasyfikowac po paru zdaniach :O Zresztą co mnie jakas \'gwiazdeczka\' obchodzi niech sobie mowi co zechce. Ja akurat nalezę do osob co nie zajmują się dupami gwiazdek:D A tak serio to przeciez moze tak byc, ze jest nijaka, ale tego nie wiesz, a osobiscie nie lubię jak ktos tak sobie szufladkuje ludzi. Summaries lepiej mi powiedz jak to u Ciebie jest z miloscią?

Gość łzy na gałkach ocznych
:(

Gość ja bym napisała tak
Oj Wygrałem...co Ty zrobisz jak sie w Tobie ktoś zakocha???,nie bedzie powodu do narzekań.

Gość łzy na gałkach ocznych
Ja też się wtedy tu wpisałam. Jest tak samo, chyba czas przestać marzyć o miłości:(

nikt się we mnie nie zakocha bo dziewczyna/kobiety nie zakochują się w brzydkich, niskich, nierozrywkowych, nieśmiałych, zamkniętych w sobie, średnio inteligentnych, nie prowadzących życia towarzyskiego, nudnych, nie perspektywicznych, przegranych, itd... osobnikach 🖐️

Gość ja bym napisała tak
Schowaj TĄ łapkehehehe

Z takim podejsciem ?? to na pewno czlowieku wez ty sie ogarnij i pozbieraj znalesc kbiete to nie problem

Gość ja bym napisała tak
Wygrałem w pomarańczu mi lepiej:classic_cool:

Gość ja bym napisała tak
Ty to chyba swoje kopiujesz?:O

Gość vvvvv
że też komuś się chciało po nocach temat odświeżać