Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slomkowy kapelusz

Czy nosi sie na plazy slomkowe kapelusze?

Polecane posty

Gość slomkowy kapelusz

Zastanawiam sie czy sprawic sobie slomkowy kapelusz? Czy nosi sie cos takiego nad naszym pieknym polskim morzem? Wybieram sie niedlugo nad morze i nie chcialabym jako jedyna na plazy siedziec w slomkowym ... :-~

Gość slomkowy kapelusz
Coz, widze bez odzewu. Dzieki za pomoc, widze morze chetnych do pomocy. Mozna liczyc na ludzi na kafe. Ja tez na pewno bede obojetna wobec jakichkolwiek pytan na kafe :-( jestem pewna ze gdybym w temacie wpisala np.Pokazuje gola d... masa by wlazla i pisala wypociny hehe pogratulowac :-(

Gość wiekszych problemow nie masz
? sprawdz co z celulitem i nadwaga :D

Gość slomkowy kapelusz
onomatopeja - przepraszam ponioslo mnie. Po prostu od dawna nie bylam w Polsce i nie wiem laski nosza takie kapelusze czy nie. A wyrozniac sie za bardzo nie lubie. A jesli sadzisz ze o tej porze ludzie nie siedza na kafe to jestes w bledzie. Ciagle sie tworza nowe topiki. Pozdrawiam Cie ;-)

Gość slomkowy kapelusz
czerwona kokardka- :-)

Gość leto73
chyba będzie się nosić - sam robiłem dla kilku klientek kapelusze na plażę

Gość a mi...
zwisaloby czy ja na plazy siedze jedna w kapeluszu, czy wszyscy maja kapelusz :D Co za roznica :D Mam wieksze zmartwienia ;) Nosze co lubie :P

Gość leto73
ano może dlatego, że nie każdej gębie pasuje każdy kapelusz, a niestety mało kto tak naprawdę sam potrafi dobrać sobie odpowiedni fason

Gość kjhg
ja bym sie wstydzila

Gość ctfusds
http://www.dami.pl/~mario/zdjeciamakro/PICT0002.JPG PICT0002.JPG (JPEG-Grafik, 1024x768 Pixel) - Skaliert (80%)

Gość slomkowy kapelusz
Wlasnie wrocilam z wakacji z Mrzezyna i powiem wam, ze na plazy kapelusze nosi sie! Dziewczyny wygladaja rewelacyjnie rowniez w kapeluszach jakby kowbojskich - bardzo mi sie ten styl podoba. Ja natomiast sprawilam sobie kapelusz materialowy, z szerokim rondem, miekki, kolor indygo z czerwonym dosc szerokim paskiem. Dla mnie bomba. I pare kobitek skomplementowalo moj kapelusik :-) pozdrowionka

wiesz na plazy nosi sie wszystko na co ma sie ochote, nosi sie to czego nie nosi sie w miescie hihi sama saprawilabym soebie taki wielki slomkowy jak talerz ufo hehe na umce pod szyja zeby nie odlecial heh. Z tego co mi wiadomo kapelutki sa w modzie ale ja na plazy nie zuwazylam ale to bylo miesiac temu

Gość slomkowy kapelusz
wsadz se te ta swoja czapke z pomponem gleboko w kakao

Gość slomkowy kapelusz
kafe late - na pewno niesamowicie wygladasz w swoim ufo - kapeluszu :-) sciskam Cie

Gość gość
słomkowe kapelusze nad morzem są zawsze modne :) na http://betterlook.pl/ widziałam chyba takie fajne z kolorową wstążką wokół ronda, urocze są :)

Gość gość
a czemu nie? to klasyka, ja ****ardzo lubię!

Gość gość
Idź zobacz .