Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdkaefiuehfh

poczatek ciazy

Polecane posty

Gość sdkaefiuehfh

czy miewalyscie we wczesnej ciazy poranne pobolewania brzucha jak na @? tak zaraz po wstaniu? i takie uczucie, jakby wszytsko wam podchodzilo do gardla?........ i wydaje mi sie ze w obwodzie mam 20cm wiecej...... :(

Gość qwertyu
wczesne objawy ciązy są bardzo podobne do objawów zblizającego sie okresu.

Gość fhfhfgfgj
no tak, jasne - wiem... ale chodzi mi o to, ze przytrafia mi sie to ostatnio niemal kazdego ranka, po przebudzeniu. czuje sie fatalnie..... boli mnie brzuch, i slabo sie czuje... :( jem snaidanie normalnie i jakos potem mi sie 'rozchodzi' to. ale te ranki.... fatlnie! i jakos mam wrazenie ze to od jelit a nie od drog rodnych.... miala ktoras z was cos takiego? poza tym spie caly dzien... zasypiam nawet na stojaco.... dziwne, bo piersi mie nie bola... a zawzze przed miesiaczka potwornie mnie bolaly....

Gość bziczek
rzadko zdarzają sie wszystkie możliwe "dolegliwosci ciązowe" u jednej osoby. Mnie nigdy nie bolały piersi, a w pierwszym trymestrze o matulu.. miałam je ochotę trzymać jak szłam :D Nigdy nie miałam też mdłosci, ale za to bywałam osłabiona, komarka czasami łapie po poludniu, kondycja wyraźnie słabsza od samego początku zajscia. a mdłości nie są od dróg rodnych tylko właśnie od jelit - stąd pobolewanie brzucha. Podbrzusze też moze boleć, ale juz nie ze wzgledu na mdłosci - robi sie po prostu miejsce dla dziecka;) Niestety nie poradzę co na poranne mdłosi - ale ktoś tu na kafe o tym pisał. Ostatnio wspominali cos o lekkim sniadanku i podobno sposób marynarzy -imbir, moze herbatka?

Gość fhfhfgfgj
dzieki bziczek za odp! u mnie chyba jednak bardziej uciazliwy jest ten dziwny bol brzucha (jakby jelita), niz same mdlosci - bo mdlosci , jak pisalam, rozchodza sie po sniadaniu i mam spokoj do wieczora. wiem, ze imbir jest pomocny, ale dziekuje za rade! jeju..... od tygodnia jak trup chodze.... spac mi sie chce a poza tym do zadnej roboty sie nie nadaje............ :(