Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabaaaaaaaaaaaa

Problemy z sercem!!błagam pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość zabaaaaaaaaaaaa

Co może oznaczać że na ekg wychodzi że serce bije za szybko?????? Proszę pomóżcie, to jest bardzo ważne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zabaaaaaaaaaaaa
prosze pomozcie, co to moze byc???nie ma zadnego lekarza na tym forum??????

Gość Cu cu
yy to moze byc arytmia serca ale ja sie nie znam idź do lekarza to Ci powie

Gość zabaaaaaaaaaaaa
a czy arytmia to cos powaznego??? bierze sie leki?? i jak ja wybadac ?? bo mam w tym tygodniu dwa badania echo serca i ekg wysiłkowe, czy to mi wybada co mi dolega???

Gość kanikula
niechce straszyc ale moj kolega tak mial przytym oslabienie itp. okazalo sie ze cos z sercem jest nie tak ......niewiem jak to sie fachowo nazywa. i mnial operacja zastawki na otwarty sercu 21 lat a smierc zagladala mu w twarz ale zyje tyle ze co 10 lat beda mu wymnieniac ta zastawke

Albo zwykły stres... Sląd my mamy wiedzieć? Jeżeli chodzi tylko o to, ze \"szybko bije\", to nie jest to arytmia jeszcze. Jak się człowiek stresuje np. podczas badania, to mu się często przyśpiesza akcja serca i tętno, ale o kłopotach świadczy coś innego. Nie panikuj od razu, tylko idź do lekarza. Jeżeli dostałaś opis do ekg i tam jest napisane tylko, że masz przyśpieszoną akcję serca, to wszystko jest raczej ok🖐️

Gość zabaaaaaaaaaaaa
nie dostalam opisu tylko lekarka powiedziala ze sa dwa uderzenia za duzo nie wiem jak to fachowo nazwac, poza tym kazala zrobic badania:) jednak zawsze czlowiek sie zastanawia co to moze byc:)dzieki za odpowiedzi, pozdrawiam:)

to zalezy, czym ta arytmia jest spowodowana!!! moze byc stres, nawet dieta, moze byc cos z sercem... idz do lekarza, bo tu Ci nikt nie powie czym to jest spowodowane!!!!

Gość zabaaaaaaaaaaaa
a w jaki sposób wykrywa się arytmię???????????????

Jej, no jak lekarka kazał zrobić badania, to nic Ci nie będzie... Zobaczysz, czy to coś poważnego. Nie słuchaj jakichś głupot, że zaraz umrzesz:O Ja mam wadę serca, która widać nawet podczas badania zwykłego u nternisty i jakoś żyję. I nic mi specjalnie nie jest. Czasami też czuję w ogóle takie nagłe skurcze w gardle, to ponoć od serca, też mi chodzi, jak mu się podoba. Ale to nie jest tragedia. Nawet bnywałam na maratonach aerobiku:P Nie panikuj.

Gość zabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i jednak okazalo sie ze cos z platkiem mitralnym jest nie tak, ale lekarka ktora robila badanie nie chciala komentowac:(:(:( wiecie moze co to takiego???????

Gość gość
Na problemy z sercem lepiej nie szukać porad w internecie tylko zrobić serię badań i udać się do lekarza. Ja tak zrobiłam (na Bobrowieckiej 9 mają teraz fajny pakiet) i poszłam do lekarza. Mam tylko lekko podwyższone ciśnienie, ale i tak lepiej być przezornym i zrobić sobie takie badania.

Gość ffinka
GŁÓG-na wszelkie dolegliwości serca.Nalewka- do kupienia w aptece.