Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wrrrrrrrrr

Krostki na pośladkach

Polecane posty

Gość Wrrrrrrrrr

Odkąd zaczeły sie upały non stop mam na pośladkach jakieś krostki. Na twarzy nic, plecach nic, tylko te pośladki. Proszę o poradę jak się tego pozbyć.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wlasnie chcialam zalozyc ten sam topik nie mam pojecia jak sie ich pozbyc, nie chce zeby widzial je moj facet podczas sexu, nie mam pojecia jak, chce sie kochac w pozycji od tylu a wstydze sie tych pryszczy

Gość Wrrrrrrrrr
Mnie to raczej chodzi o to jak wyjść na plażę, jak zalożyć sringi. Kurczę w zimę nie mam takiego problemu....

Gość Ach te okropne niespodzianki
Ja tez mam taki problem,z tym,ze ja to w ogole jestem zajebisista ;) Bo mam tradzik i dlatego mi wyskakuja te niespodzianki.Ale co mi pomaga-no na pewno peeling o ile zmiany nie sa takie zeby mogly sie roznosic.No ale na posladkach to raczej sa takie drobniejsze krostki,a nie jakies ogromne ropniaki przeciez.No i co jeszcze-moze warto sprobowac plyn AFRONIS.Kiedys nazywalk sie Afrodyta Adonis.Kosztuje niecale 4 zł.... Jest plynem do twarzy :D Ale pupa to tak jakby druga twarz heh.Plyn sklada sie raczej z naturalnych srodkow w wiekszosci-rozmaryn,mieta itp. Ale jest dobry.

Gość JJee
miałam podobne krostki na pośladkach i , nie stosujcie żadnych środków wysuszających ja zawsze po kąpieli wcierałam oliwkę dla dzieci i pomogło!

Gość Wrrrrrrrrr
JJee - dzieki za poradę;-)

Tak,kupuje sie go w aptece :) Nie wiem co innego moznaby jeszcze polecic.A z ta oliwka to jak dla mnie nie jest to najlepszy sposob.... Moze na podrazniona skore tak,ale oliwka natluszcza wiec raczej moze sie krostek pojawic wiecej co najwyzej.Takie jest oczywiscie moje zdanie.Wiadomo-jednemu pomoze to,a innemu tamto wiec jazy musi sam dokonac wyboru

Gość Dorianka
Ja polecam krem skinoren.

Tak ale skinoren to krem na tradzik i jest on drogi.Kto chcialby wydac 40 zl,zeby smarowac nim posladki...Ale ,ze na temat tradziku wiem chyba wszystko :D to jesli juz ten skinoren pomaga,to mozna uzyc jego zamiennika-ACNE DERM. A cena o polowe mniejsza.Jest to tez krem na tradzik,dodatkowo rozjasnia przebarwienia.I jest bez recepty-w kazdej aptece.A sklad w praktycznie ten sam.Mam go nawet w domku

Gość Wrrrrrrrrr
Ja to myśle, że mam te krostki od siedzącego trybu życia. Spędzam w pracy w ten sposób 8 godzin:-) Wiadomo, że człowiek się poci, szczególnie latem. Zimą problemu nie mam...

Gość chyba źle
wkleilaś linka, bo nie da sie otworzyć