Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrysia1807

4 KG MNIEJ OD DZIS

Polecane posty

Gość patrysia1807

Witam wszystkich tych co chca zgubic 5 kilo. Mam 164 wzrostu i waze 53. Zapraszam wszystkich co chca schudnac razem ze mna. Chcialabym wage zrzucic tak w 1.5 tygodnia. Wierze ze mi sie uda. PAMIETAJCIE RAZEM ZAWSZE LEPIEJ Zapraszam wszystkich Dzis na sniadanie (7.30) wypilam duzy kubek zielonej hebaty i zjadlam pol bulki z lyzeczka seka wiejskiego. Kolejny posilek o 11.00 (jakies warzywko).

Gość hhhhhoika
nie jedz bułek bo nie schudniesz za chiny

Gość jelenka
na sniadanie zjadlam gofra z nutella

Gość malinkowa panna
z checia się przyłaczę do Twojego odchudzania :) mam 171 cm wzrostu i waże 65kg. moim celem jest zrzucenie 8kg ale wiadomo ze nie wszytsko na raz wiec najpierw spróbuje sie rozstac z tymi 4 kg :) zycze powodzenia

poradzę Ci tak jeśli chcesz schudnąć to jedz wszytskiego albo po troszq unikniesz napadu głodu a tak jak sie zagłodzisz czy coś to napad cie złapie i choooj z odchudzaia ja jem wsyztsko nawet słodycze i waze 45 kg wszytskeigo po trochu mam 165

Gość patrysia1807
ja jem bulki (grachamki lub bulki z ziarnami)

Gość patrysia1807
fajnie ze jestesmy razem malinowa panno. Tez ci zycze powodzenia. Moze ktos jeszcze do nas dolaczy???

Gość patrysia1807
trzeba ustalic jakas diete zeby schudnac te 4 kilo w 1.5 tygodnia. Moze ktos ma jakies propozycje???

Gość Nineq
4 kilo w 10 dni?? Policzmy: 1 kg = 7000 kcal 4 kg = 4 * 7000 kcal= 28000 kcal 28000 kcal / 10 dni = 2800 kcal dziennie do spalenia Jestes w stanie spalic dziennie tyle kalori???? przyjmujac, ze bedziesz cokolwiek jadla, to jeszcze gorzej. bo na glodowce to sie pozbedziesz tylko wody. I wroci ci ta waga szybciutenko, nawet nie wiesz kiedy. Zeby zdrowo schudnac te kcal na stale potrzebowalabys minimum tydzien na jeden kilogram na diecie 1000 kcal. Ale to twoje cialo. Rob co chcesz. Zdrowka zycze :)

Gość 7539518624
nie osmieszaj sie ja schudlam 3 kilo w tydzien

Nineq - odchudzanie to nie matematyka :p Chętnie sie przyłączę :) z tym że chcę schudnąc 7,5 kg. Teraz waże 63,5 a dąże do 56 (wzr 174). Stawiam na jogurty, warzywa i dlugie spacery :)

Gość Nineq
Chcecie tracic wode to traccie:) niczego wam nie bronie. jesli dla was chydniecie oznacza nizsza wage a nie utrate tluszczu. Zdrowka zycze

Gość patrysia1807
nineq jestes jakas dziwna na kazdym forum wypisujesz te bzdety!!!!!!!!!! Ja w ciagu dnia wypijam min. 1.5 l zielonej herbaty i wody(wiec o jakim odwodnieniu mowa?????) 17.30 kolacja : 1/4 grachamki z 1 jajkiem i to tyle jedzenia na dzis...

Gość patrysia1807
fajnie ze jestes Lucy from the block musimy dac rade schudnac.

Gość Nineq
dla kogo bzdety dla tego bzdety. pytaj kogo chcesz, po takiej diecie bedziesz miala jojo jak stad do nieba. i fizycznie zgubisz tylko wode. Tluszcz spalasz trylko cwiczeniami, bo na diecie organizm dobiera sie do zapasow tluszczu dopiero po jakichs 2 tygodniach systematycznej diety. Podstawowe paliwo dla organizmu to weglowodany, tluszcz jest zapasem na czas dlugotrawalego glodu. Nie chcesz, to mi nie wierz. Zobaczymy sie za te twoje poltora tygodnia to sie pochwalisz ile schudlas, a potem po miesiacu wpadnij sie pochwalic ile wrocilo. Zdrowka zycze:)

Gość Anora is bad
Nineq z tym tluszczem i cwiczeniami to jest troszke inaczej. Tluszcz spala sie na skutek ujemnego bilansu kalorycznego, niewazne, czy wystapil on na skutek cwiczen, czy tez na skutek zmniejszenia dawki spozywanego pokarmu. Ale lepiej jesc normalnie i dodatkowo cwiczyc niz tylko zmniejszyc ilosc spozywanego pokarmu.

Gość patrysia1807
Nineq mozesz juz i nie dawac rad i tak ciebie nie poslucham wiec bye bye

Gość Nineq
nikt ci nie kaze sluchac. zobaczymy:)

jak ja nienawidze bab prawiących kazania...no ale nieważne, nie dajmy sie sprowokować ;) Od jutra zamierzam jesc głownie jablka, gotowane warzywa i brązowy ryż - daję sobie 3-4 dni na takie oczyszczanie a potem zobaczę co dalej.

Cassie - jak ja? I jak Ci idzie? Dziś za mną czereśnie, mniam :)