Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anulciaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Baleage i na to szampon koloryzujacy????

Polecane posty

Witam mam zrobiony baleage z 2 kolorow blond i czekolada. Mam pytanko czy jak zastosuje szampon koloryzujcy blond to cos moze mi wyjsc nie tak??dziekuje za odpowiedz

to zalezy jaki szampon nałożysz?jaki?to wtedy ci odpowiem konkretnie

tzn. jakiej firmy???

Gość defyrm
co ty masz z tymi firmami? bułki adidasa tez wpieprzasz?

hejjjj jak masz tak się wypowaidac to lepiej wyjdź z tego forum!!!idioto marka szamponu w tym wypadku jest bardzo ważna bo jeśli kuposz tandete to z tej czekolady może wyjśc rudy!!!

ojejku nie powiem ci bo jestem teraz w pracy a szampon w domu ....nie pamietam. jak bede w domu to sie odezwe ok???? odpowiesz mi pozniej?

powiem ci tak....lepiej nic nie rób z tymi włosami..bo serio tylko możesz sobie zepsuć włosy..najczęsciej z czekolady wychodzą rude jesli nalozysz jasny blond lub jakis odcień z jasnych blondów..a jeśli chcesz szybko pozbyc sie koloru to poprostu myj włosy w szamponie przeciwłupiezowym..

mama mi powiedziała że najlepszy szampon to pokrzywowy, pollena Uroda , czy coś takiego, może byc?

ten wyzej do podszywacz. Chce poprostu zeby ten blond byl bardziej intensywny.. a w przeciwlupieszowym kolor sie zmywa????

alena serio radze ci teraz nic nie kombinową cbo bedizesz żałowała..ja juzto kiedys przeszłam..to może lepiej idź do fryzjera i zrób jeszcze do tego jakąs platyne albo cos...a najlepeij uzywaj szampopnu rumiankowego albo specjalnego do blondów...naprawde zastanów sie nad tym szamopem