Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona................

Czy na zakończenie studiów dostaje sie świadectwo ze wszystkimi ocenami?

Polecane posty

I najważniejsze pytanie, jesli tak to czy na takim swiadectwie sa wypisane poprawki? Mam same piatki ale i dwie poprawki:/ jak to wyglada:( Boje sie ze przez to bede miala problem z dostaniem sie na dalsze studia. Wiec czy otrzymuje sie taki wykaz wszystkich ocen?

Gość taka jedna..
ale smutne,same piątki a tu dwie poprawki.zarzadzam minutę ciszy

Gość Mroweczkaa
o kurde taka glupia to nawet ja nie jestem histeryczka|!!!! ja mam poprawek w cholerę i jeszcze trochę, piatek to z 3 lat to moze mam z 4 :-) ale nie zakladam takich durncyh topikow.

Gość droga studentko
dostaje się dyplom z oceną do tego ja dostałam też wykaz ocen za przedmioty nie pamiętam jak się nazywa ten dokument..nie które uczelnie chcą otrzymać w składanych dokumentach jakie miałaś przedmioty i jakie otrzymałaś oceny

dla mnie te poprawki to tragedia bo jestem najlepsza na uczelni, boshe a jak rodzice się dowiedzą,że mam 2 poprawki to mnie ukatrupią ..czy można zagadać do babke w dziekanacie, żeby nie wpisywały poprawek bo będe miała problemy w domu?

Gość jekuuuuuuuuuuu
kobieto jesteś dorosła a boisz sie rodziców??? widac nie jestes najlepsza skoro masz 2 poprawki

Gość hahahahahahahahahahahaha
sadze,ze to prowokacja bo nie wyobrazam sobie takie studentki!

Gość ryszarda_Prawdziwa
Najlepsza na uczelni z 2 dwojami - jakas bujda.

mam same 5 i 2 poprawki:p jasne:P cierpisz chyba na jakis chory kompleks edypa

Gość mroweczkaa
konczysz studia i boisz sie reakcji rodzicow? ech ty to jeszcze nie dojrzałaś nawet do matury w takim razie, a tu juz lada co absolwentka wyzszej uczelni. No chyba ze na prywatnej studiujesz:-) ja mam taka kolezankę 2 razy sie przenosila w ogolniaku raz z renomowanego liceum do gorszego, a z tego gorszego potem do prywatnej... a teraz skonczyla dziennikarstwo z prawie samymi piatkami. Ja dla odmiany skonczylam to liceum ktorego ona nie mogla. Zawsze mialam w LO lepsze oceny od niej. Ale na studia poszlam na panstwową uczelnie, na bardzo trudny kierunek. No i coz, poprawka za poprawką... ale nie przejmuje sie:P