Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokręcone

Jaka pianka lub inny specyfik do prostowania włosów?

Polecane posty

Gość pokręcone

Witam Wreszcie postanowiłam cos zrobic z włosami a miałam je prawie do pasa i sa ni to proste ni krecone ,takie falowane.Fryzjerka je skróciła(znaczaco :-( ) teraz mam do łopatek ,fajnie wycieniowane-dosc mocno i mam porobione pasemka-blad, rude i brazowe-efekt zaj....ty.Jak mi modelowała to cos (jakas pianke nałozyła na włosy),potem prostowała prostownica i fryzurka wyszła zajefajna.Proste włosy miałam azdo nastepnegp mycia.Ja sobie tez prostuje włosy ale bez specyfików. No i fryzurka juz nie taka jak od fryzjera ale tez ładna tylko ze jak wstane rano to włosy znów faluja itp i musze na nowo uzywać prostownicy a nie chce uzywac jej codziennie. Poradzcie kobitki jakiego specyfiku mozna uzyc aby czupryna była prosta choc ze 3 dni.

Gość kkkllloookkklllooo
wyprasuj zelazkiem

Gość lepiej bedzie jak wymodelujesz
na grubej szczotce a pozniej spryskasz jakims plynem do prostownicy i dopiero wyprostujesz. ja uzywan John fridda

Gość pokręcone
A ile kosztuje ten płyn i czy dokładnie tak sie nazywa?

Gość pokręcone
wiem zew jest duzo,dlatego pytam o sprawdzone, dobre,takie z których jestescie zadowolone.

ja proastuje prostownica profesjonalna Tondeo \"ecor cerion\" super prostuje!! na 6 zp lusem do tego stosuje spray ulatwiajacy prostowanie -bybyliss pro liss taki czerwony dwufazowy mozna zamowic na allegro za 40zl(juz z wliczonymi kosztami przesylki) goraco polecam i jedno i drugie