MaRcYcHa 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 hej,odpowiedzcie,prosze.troszku gluypia sytuacja ,kochalismy sie z chlopakiem,gumka pekla (I TO DUREX EXTRA SAFE)ale on doszedl nie we mnie tylko na zewnatrz,mozliwe jest zebym w ciaze zaszla?chyba raczej nie?ale wole sie upewnic,jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża bankowa Napisano Czerwiec 26, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość handy Napisano Czerwiec 26, 2007 Jeżeli nie bylo wytrysku w Tobie, to szanse są zupełnie minimalne, albo wręcz żadne. W ciążę wbrew pozorom nie zachodzi się tak łatwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 to zależy który to był dzień cyklu, jak długie masz cykle, czy to były dni płodne. ale tak jak powiedzaiał osoba powyżej w ciążę nie tak łatwo się zachodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gratulacje Napisano Czerwiec 26, 2007 ciaza murowana.. przeciez to wiadome ze zajsc w ciaze to nie jest tak hop siup chyba ze ktos ma niebywale szczescie--- zazdroszcze takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Czerwiec 26, 2007 komu szczęście temu szczęście :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 wiem ze nie tak latwo,ale mimo wszystko w momencie gdy nie bardzo chce sie zajsc w ciaze a takie cos jak peknieta gumka sie zdarza mozna sie troche zdenerowac,dlatego spytalam.dzieki za odp :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 a gdyby chlopak skonczyl we mnie to ciaza jest raczej murowana,prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaRcYcHa 0 Napisano Czerwiec 26, 2007 wiecie co,nie wiem jak wy ale ja bym nie mogla wziac tej tabletki wczesnoporonnej nawet gdybym teraz miala miec dzidziusia.....przeciez to najpiekniejsza skarb jaki dostaje sie od zycia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Czerwiec 26, 2007 to fajnie :) ja tam nie wiem, nie chce sie rozmnażać, a małżonek tak dziś w nocy miałam nawet koszmar - że mój mąz złozył łóżeczko niemowlęce, razem z cała pościelą i karuzleką, postawił w duzym pokoju i powiedział - a teraz to będzie tutaj stać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eh jejku Napisano Czerwiec 26, 2007 Skoro dziecko to nie problem, to o co chodzi. Tabletki wczesnoporonne dostępne u nas nie są. Mylisz z tymi, którę nie dopuszczają do zapłodnienia, zagęszczając sluz, bynajmniej nie prowadząc do poronienia zarodka. Jeśli już dojdzie do zagnieżdzenia podtrzymują ciąże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach