Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

PĘKŁA NAM GUMKA!!!!!

Polecane posty

hej,odpowiedzcie,prosze.troszku gluypia sytuacja ,kochalismy sie z chlopakiem,gumka pekla (I TO DUREX EXTRA SAFE)ale on doszedl nie we mnie tylko na zewnatrz,mozliwe jest zebym w ciaze zaszla?chyba raczej nie?ale wole sie upewnic,jak myslicie?

Gość ciąża bankowa
:P

Gość handy
Jeżeli nie bylo wytrysku w Tobie, to szanse są zupełnie minimalne, albo wręcz żadne. W ciążę wbrew pozorom nie zachodzi się tak łatwo.

to zależy który to był dzień cyklu, jak długie masz cykle, czy to były dni płodne. ale tak jak powiedzaiał osoba powyżej w ciążę nie tak łatwo się zachodzi :)

Gość gratulacje
ciaza murowana.. przeciez to wiadome ze zajsc w ciaze to nie jest tak hop siup chyba ze ktos ma niebywale szczescie--- zazdroszcze takim

wiem ze nie tak latwo,ale mimo wszystko w momencie gdy nie bardzo chce sie zajsc w ciaze a takie cos jak peknieta gumka sie zdarza mozna sie troche zdenerowac,dlatego spytalam.dzieki za odp :)

wiecie co,nie wiem jak wy ale ja bym nie mogla wziac tej tabletki wczesnoporonnej nawet gdybym teraz miala miec dzidziusia.....przeciez to najpiekniejsza skarb jaki dostaje sie od zycia :)

to fajnie :) ja tam nie wiem, nie chce sie rozmnażać, a małżonek tak dziś w nocy miałam nawet koszmar - że mój mąz złozył łóżeczko niemowlęce, razem z cała pościelą i karuzleką, postawił w duzym pokoju i powiedział - a teraz to będzie tutaj stać :O

Gość eh jejku
Skoro dziecko to nie problem, to o co chodzi. Tabletki wczesnoporonne dostępne u nas nie są. Mylisz z tymi, którę nie dopuszczają do zapłodnienia, zagęszczając sluz, bynajmniej nie prowadząc do poronienia zarodka. Jeśli już dojdzie do zagnieżdzenia podtrzymują ciąże.