Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm

dzis pierwsza rozmowa w sprawie pracy prosze o rady co mam załozyc

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm

czy czarne spodnie i biała bluzka to nie zbyt oficjalnie mam 21 lat i ide na rozmowe w sprawie pracy do biura rachunkowego i nie wiem co założyc mam tez pytanie kiedy zapytac sie i jak o zarobki bo mooja kolezanka tam pracujue od kilku dni i nie wie za ile pracuje a ja chciałabym wiedziec na czym stoje a nie ze na koniec miesiąca okaze sie ze zarabiam 500 zzł prosze o rady o co jescze pytac

Gość najlepiej nago

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
pytam poważnie

Gość mleczakii
to jakas z niej dupa wolowa! zawsze na rozmowie o prace przychodzi czas na wyjsnienie sobie wymagan finansowych. musza powiedziec, bo inaczej placa na umowie probnej a inaczej pozniej. i moze tez nie wie jaka ma umowe?

Garnitur, moze szary ? a co do zarobkow, to ustala sie je przy (przed) podpisywaniu umowy... Twoja kolezanka pracuje na czarno w biurze rachunkowym ? :O Litosci... nie prosciej zapytac na rozmowie jak wygladaja zarobki ?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
nie mam garnituru ja chodze na codzien w dzinsach a z takich eleganckich ubran to mam tylko czarne spodnie i bluzke białą a moja kolezanka nie wiem jak robi bo nie moge sie z nią dogadac narazie ma robic na umowe zlecenie na czas wakacji a poźniej od wrzesnia ma dostac normalną umowe ja natomiast chce wiedziec odrazu jak bedą wyglądac zarobki bo chyba jak kazdy za darmo nie chce pracowac jest to moja pierwsza rozmowa i strasznie sie stresuje dlatego prosze o rady osoby doświadczone

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
ja chce sie zapytac o zarobki tylko nie wiem najlepiej w którym momencie jak wyczuc bo napewno bede troszke zestresowana mam tez pytanie jesli wys.lałam meilem moje świadectwo ukonczenia szkoły i cv to czy musze to jeszczez zabraz ze soba dzisiaj bo nic mi nie mówiła

idz na forum PRACA , tam jest duzo takich tematow :) czarne spodnie i biala bluzka moga byc... troche sztywno,ale ujdzie ;) o zarobki pytasz sie na koncu rozmowy , o ile sami nie zapytaja ile bys chciala zarabiac ... oczywiscie bez wzgledu na to co im powiesz, oni i tak maja swoja stawke ;) powyzej ktorej Ci nie zaplaca...

ps. ja nigdy nie zabieralam niczego ze soba ,zadnych dokumentow... no moze oprocz dowodu osobistego, bo w niektorych firmach wydaja przepustki wg niego...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
a jak zapytają mnie ile chciałabym zarabiac to ile pwiedziec bo ja chciAłABYM OK 2000 ALE NIE WIEM CZY TO JAK NA POCZATEK NIE ZA DUZO

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm
hej jestem juz po rozmowie i musze powiedziec ze nie wiem co robic okazało sie ze ta kobieta chce mnie zatrudnic na staz i pensja bedzie wynosic 431 zł czy ktos był kiedys na stazu w biurze rachunkowym czy to sie opłaca bo sama nie wiem rodzice nie wiedza co mi doradzic czy jest szansa ze zatrudnią mnie do biura bez stazu miałam w szkole miesieczne praktyki ale tam niczego mnie nie nauczyli segregowałam jakies stare doumenty i to koniec tak jak ta kobieta mówiła o ze ta pensje pbedzie mi płaciło bezrobocie bo ona mnie poprostu wezmie na staz z bezrobocia no i na koniec powiedziała ze jak bede dobrze praxcowac to cos od siebie dorzuci

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmm