Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta uczuciowo

CO ZROBIĆ????

Polecane posty

Gość rozdarta uczuciowo

jestem ze swoim chłopakiem półtorej roku, ale od pewnego czasu wogóle nam się nie układa. On ma probelmy ja chcę mu pomóc, proszę żeby zgodził się pójść do lekarza ale on się upiera że jest zdrowy i że problem się sam rozwiąże. Ale powiedzcie czy problemy w łóżku mogą się same rozwiązać?? No nie. A żeby było ciekawiej to coraz więcej czasu zaczynam spędzać z kolegami ze studiów i wśród nich jest ktoś o kim zaczęłam często myśleć. On jest sam i wiem że mu się podobam on mi zresztą też i to bardzo. Jestem rozdarta pomiędzy nimi dwona. Z obecnym nie mogę się rozstać bo dodatkowo łączą nas interesy, a uświadamiam sobie że to nie jest miłość tylko przyzwyczajenie. Co ja mam zrobić?? Zostać z osobą, którą nie układa mi się ale dla dobra rodziny, czy spróbować szczęścia z drugim??

Gość Angelina Jolieee
koniecznie spróbować szcześcia z innym to Ty musisz być szcześliwa a nie uszcześliwiac innych a sama cierpieć, powodzenia :)

Gość rozdarta uczuciowo
Niczym św. Genowefa kroczę sobię dostojnym wręcz królewskim krokiem po pustyni Gobi wypatrując zasuszonych na słońcu stolców słonic przechadzających się tędy o poranku. Po czym znalazłszy takiego pachnącego twardego stolca rzucam się na niego jak opętana i przed zjedzeniem oglądam go z każdej strony podniecając sie jego niezwykłą barwą i kształtem. Nareszcie umieszczam go sobie na języku i ssam po czym w końcu jem całego. Nie mam dość i wyruszam na dalsze poszukiwanie parujących stolców, mojej ulubionej niebiańsko smakowitej potrawy...

Gość hrabianka
co ty za idiotyzmy wypisujesz? :) jesteś z facetem półtora roku i "Co ja mam zrobić?? Zostać z osobą, którą nie układa mi się ale dla dobra rodziny, czy spróbować szczęścia z drugim??" JAKIEJ RODZINY do cholery?? to twój chłopak czy mąż?

Gość rozdarta uczuciowo
no nie są żadne idiotyzmy!!!hrabianka widać że nie nic nie wiesz o życiu. Widać nigdy nie znalazłaś się w takiej sytuacji. Ten Facet to mój chłopak. A jeśli pytasz o rodzine to chodzi tu o moją rodzinę. Bo jeśli dobrze czytałaś to napisałam że moją rodzinę łączą z moim chłopakiem interesy. Bo jeśli odejdę od niego to rozsypać się może cała moja działalność i będziemy na lodzie.

Gość Angelina Jolieee
no to musisz wybrac co jest dla ciebie ważniejsze, kasa czy uczucie????????

Gość kredka klorowa
popelnilas blad na poczatku doprowadzajac do sytuacji w ktorej twoja rodzina jest uzalezniona od twojego faceta :o teraz sama musisz wybrac co jest dla Ciebie lepsze , nikt z nas nie zna calej sytuacji i Ci nic nie poradzi ale pamietaj kto nie ryzykuje ten nie ma..