Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Violetta-28

Ja nie płacę nic... mam gdzieś państwowych lekarzy

Polecane posty

Gość Violetta-28

Nie opłacam żadnych skladek, nie mam ubezpieczenia od lat. Jak coś się dzieje chodzę prywatnie (dentysta 200zl ginekolog sama wizyta 70zł...). Ogólnie i tak się bardziej oplaca. Planuje dziecko i już zaczęlam odkladać 10 tyś na poród w prywatnej klinice + wszystkie badania. Nie chce dawać łapówek w państwowych, nie chce być leczona w takich warunkach i nie chce,żeby te niemile starsze panie pielęgniarki darły się na mnie tylko dlatego,że przeszkadzam im przy porannej kawie. Poza tym terminy wizyt u lekarza są śmieszne. Przy podejrzeniu zapalenia pluc dostalam termin 2 miesiące na prześwietlenie. Poszlam prywatnie...

Gość A JA ...
moja kumpela dostała skierowanie: 'do pilnej konsultacji' to jej dali termin wizyty za pół roku. Jak narobiła huku na cały szpital to za 5min znalazł się specjalista :D więc da się tylko albo trza dać kopertkę albo rabanem wywalczyć. wychodzę z tego samego założenia co Ty autorko. Na państwowe leczenie mnie 'nie stać' bo za każdym razem muszę brać dzień wolny :o wrrr

Gość odpowiedzproszę
Co do lekarzyy.. powiedzcie, czy jeśli idę do Niepublicznego Ośrodka Zdrowia - przychodni rodzinnej, po 16tej to płacę? Zadzowniłam się zapisać, pani mówi że za tydzien, a ja mowie czy można szybciej, to ona że jutro na 16.. tylko że przychodnie są do 16 czynne normalnie? więc jak to jest?

Violetta-28 Nie opłacam żadnych skladek, nie mam ubezpieczenia od lat. Jak coś się dzieje chodzę prywatnie (dentysta 200zl ginekolog sama wizyta 70zł...). Ogólnie i tak się bardziej oplaca. Planuje dziecko i już zaczęlam odkladać 10 tyś na poród w prywatnej klinice + wszystkie badania. Nie chce dawać łapówek w państwowych, nie chce być leczona w takich warunkach i nie chce,żeby te niemile starsze panie pielęgniarki darły się na mnie tylko dlatego,że przeszkadzam im przy porannej kawie. Poza tym terminy wizyt u lekarza są śmieszne. Przy podejrzeniu zapalenia pluc dostalam termin 2 miesiące na prześwietlenie. Poszlam prywatnie... to wytłumacz to samo co nam tym co zarabiaja w tym kraju minimalna pensje......

Gość ZasmuconaPrzyszlaMama
dla mnie to jest nie odpowiedzialne bo jak bedziesz miec wypadek powazny to sie nei wyplacisz powinnas miec ubezpieczenie licho nie spi

Gość mikumiku
Violetta28 a pracujesz gdzieś?????